Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Nekateri ljudje si pač upajo, ker imajo pogum. Spomnite se pa poslanca Horvata, ko se je Ljubljana malce zatresla. Skoraj se je usral in v trenutku stekel na varno. To so pa tisti drugi, ki imajo pogum opletati z jezikom,… ...prikaži več pa še to le takrat, ko so v varnem zavetju Velikega bojevnika.
A v Sloveniji kaj dogaja? So kakšne lokalne novice? Kje ne blazno smrtonosni virus, a ga je Putin prestrašil so te mere, da ni več nevaren?
Iz Sirije so bili precej bolj nazorni posnetki, pa ste bistveno manj jamrali...Pa Libija, Irak Afganistan, Jugoslavija....
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
To je pa res čudo od čuda !Na vojnem območju, rilc nosit vsepovsod, potlej pa jamrat, da si ranejen... Čudo od čuda- RES !
vprašanje je kaj je sploh res ,2 leti že nas pumpajo z prirejenimi novicami ?????
Nekateri ljudje si pač upajo, ker imajo pogum. Spomnite se pa poslanca Horvata, ko se je Ljubljana malce zatresla. Skoraj se je usral in v trenutku stekel na varno. To so pa tisti drugi, ki imajo pogum opletati z jezikom,… ...prikaži več pa še to le takrat, ko so v varnem zavetju Velikega bojevnika.
bollywood
Dva iz Osterajha sta na Brnuki pa kar življenje zgubula, ker so ju imalu Ju armija za "vohune" pa so ju spržili
To so te ruske "mirovniske" sile.
Rusi so agresorji in niso prišli rožic sadit !! ...Mogoče nimajo radi, da se kdo vozi okrog njihovih položajev, čudno, a ne ?!...Kreten zahojeni...
Najbolj zahojen kreten na tem portali si ti kurbin sin. Podpiras agresijo in vojne kriminalce, naj te karma vdari.
Pozivam k miru in opozarjam na vzroke te tragedije trol butalski..