Sramota, da se na tej strani ukvarjate s takimi osebami in jih propagirate in zastrupljate slovensko mladino. Predstavnica najbolj nizkotnih osebnostnih lastnosti se predstavlja kot znano Slovenko, zvezdo... bruh
Se opravičujem lepotici, sploh NISEM vedel, da je ONA zelo znana Slovenka. Meni zelo znane Slovenke so Miša Molk, Rosvita Pesek, Rebeka Dremelj, Res ne vem, če sem že kje na TV ali v medijih slišal za Mirelo in zaradi… ...prikaži več tega jo nisem prepoznal. Morda bom pri naslednjem PODOBNEM prispevku o njej bolj uspešen.
fa fa fa pa ne bo živela 100 let, saj jo bo hvala večnemu B O G U dost prej hudić vzel in ne bo već srala po Sloveniji, prej si jo pa u rit zatakni, ko one tri Ukrajinke,… ...prikaži večjinke, ki se grejejo na vroćem asfaltu Črne gore ! stara barba ne serji po delovnih in varčnih Slovencih, ki si služijo vsakdanji kruh v potu svojega obraza, ne pa sprevaro, goljufijo, terorizmom in kar je najhujše - s komunizmom - eropro fit. drek !
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Slovenka Mirela iz Kopar😂😂😂.Dejte to maškaro umakniti.
Sramota, da se na tej strani ukvarjate s takimi osebami in jih propagirate in zastrupljate slovensko mladino. Predstavnica najbolj nizkotnih osebnostnih lastnosti se predstavlja kot znano Slovenko, zvezdo... bruh
ONA NI SLOVENKA !! BLUZERJI..
Kot mnogo drugih !! Preveč drugih !!
me je kar sram da take avše hodijo po mestu kjer živim
Če nje ni sram,zakaj bi bilo tebe??? Pa naj,sej se bojo njej režali in za njo obračali.
Se opravičujem lepotici, sploh NISEM vedel, da je ONA zelo znana Slovenka. Meni zelo znane Slovenke so Miša Molk, Rosvita Pesek, Rebeka Dremelj, Res ne vem, če sem že kje na TV ali v medijih slišal za Mirelo in zaradi… ...prikaži več tega jo nisem prepoznal. Morda bom pri naslednjem PODOBNEM prispevku o njej bolj uspešen.
v filmu JOKER, bi imela glavno vlogo
LJUBI BOG??? "KOT KOMET JE UDARILA..."??? Avtorica članka Irena K. - a vi to resno mislite???
Me ne zanimajo računalniško izdelane slike bedastih bab! Nategnjen obraz na starih organih, bljak
a nebi moralo pisati na pakungi ,,pozor vnetljivo"! mislim na plastiko
Znana slovenka plača, da si ustvari samopromocijo v medijih, ki objavljajo takšne prispevka. Bolano !
fa fa fa pa ne bo živela 100 let, saj jo bo hvala večnemu B O G U dost prej hudić vzel in ne bo već srala po Sloveniji, prej si jo pa u rit zatakni, ko one tri Ukrajinke,… ...prikaži večjinke, ki se grejejo na vroćem asfaltu Črne gore ! stara barba ne serji po delovnih in varčnih Slovencih, ki si služijo vsakdanji kruh v potu svojega obraza, ne pa sprevaro, goljufijo, terorizmom in kar je najhujše - s komunizmom - eropro fit. drek !
Posast..petek13.
Ampak Mili jo pa je kresnu.....
fafa jon ko ste pa pozabili, tud menja dede ko gate ali pa še večkrat kakšnega kult. min. mat qurba !
Očitno si obseden s Tanjo Fajon, ki ji ne boš segel niti do gležnjev, tudi če živiš sto let.
Komu??? Fafajon je strašilo,ki mu ni para,Mirela ji v tem pogledu ne seže do gležnja.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
EVRE, EURO, EVRA, EVROPA JE . . .
@Barbara_Tujec,mi imamo ojrote veš.