Če bodo veljali enaki pogoji kot spomladi, bo obala spet polna "vikendašev". Domačini pa ostajamo zaprti doma, če se nočemo izpostavljati. Tako je zunaj slišati v glavnem osrednje slovensko narečje. Če sem se že spravil po opravkih, sem spomladi imel… ...prikaži večl občutek, da je tega narečja slišati več, kot ob ljubljanici v naši prestolnici.
Statistično in geografsko občina Šmarno pri Litiji mnogo bolj gravitira v Zasavsko kot Osrednjeslovensko regijo. Tudi iz zgodovinskega gledišča! Think again!
Efekt je isti, kot če bi zaprli celo Slovenijo. Vsi smo v k***
Bravo primorci vsaka vam čast, vsaj eni. Zdaj pa naterajte vsakega žabarja ki bo prišel za vikend dol.
Kaj pa nadzor prevoza z vojaškimi in policijskimi helikopterji oligarhov na svoje vikende in vile ? Kdo bo njih nadziral ? Mahnič ,Hojs ali Kangler ?
Če bodo veljali enaki pogoji kot spomladi, bo obala spet polna "vikendašev". Domačini pa ostajamo zaprti doma, če se nočemo izpostavljati. Tako je zunaj slišati v glavnem osrednje slovensko narečje. Če sem se že spravil po opravkih, sem spomladi imel… ...prikaži večl občutek, da je tega narečja slišati več, kot ob ljubljanici v naši prestolnici.
Slan zrak pobije viruse. :) Na obali še teh nebi imeli, če se nebi za vikende zvalilo dol pol Slovenije.
Važno da gibanje množic v cerkve in nazaj ni omejeno ! Je pa omejeno delovanje vlade !
Statistično in geografsko občina Šmarno pri Litiji mnogo bolj gravitira v Zasavsko kot Osrednjeslovensko regijo. Tudi iz zgodovinskega gledišča! Think again!