Že zaradi otrok bi se lahko vprašal, kam jih pelje ta vlada ,ki ji tudi ti podpiraš. Razen če nisi dogovorjen z nadbogom o zaposlitvi tvojih hčera v državnem sektorju...
To je njegov otrok: razumna,pametna deklica,ki je prišla v hišo,ki ji pripada,k očetu,ki ga ima rada in bi za svoji deklici nardil vse in še več. Tud jaz bi nardila isto,če bi še imela očeta,ki ga nihče ne more nadomestit.
Men je bil najbolj komentar,ko je Zmagu prišel na dom zdajšnji predsednik Okrožnega sodišča in mu na vhodnih vratih,pred domačim pragom nameril vanj pištolo...,"STOOOJJJ!!!".
Slovanska (Tisa) je žensko ime, izpeljanka moškega Tihomir; Iris je Grško (npr. kot Ksenija ... ali Aleksa, Aleksandra, Aleksija...). Kaj je s tem narobe? Je tvoje kaj lepše?
Deklica se je dobro in pametno odlocila. Mamo, zal, bolj zanimajo padalci.
Morda jo je ravno to privlačilo pri Zmagu Padalcu. :-) https://sl.wikipedia.org/wiki/Zmago_Jelin%C4%8Di%C4%8D_Plemeniti
Vsa čast! Hči že ve....
Že zaradi otrok bi se lahko vprašal, kam jih pelje ta vlada ,ki ji tudi ti podpiraš. Razen če nisi dogovorjen z nadbogom o zaposlitvi tvojih hčera v državnem sektorju...
To je njegov otrok: razumna,pametna deklica,ki je prišla v hišo,ki ji pripada,k očetu,ki ga ima rada in bi za svoji deklici nardil vse in še več. Tud jaz bi nardila isto,če bi še imela očeta,ki ga nihče ne more nadomestit.
KURČEV FOTR!!
Men je bil najbolj komentar,ko je Zmagu prišel na dom zdajšnji predsednik Okrožnega sodišča in mu na vhodnih vratih,pred domačim pragom nameril vanj pištolo...,"STOOOJJJ!!!".
Floki, izgleda da si dnevno dozo že dopoldan prekoračil. Ni jasno, kaj si hotel povedati, o poznavanju slovenščine pa ni vredno govoriti.
Povedat sem hotu,da si ti prfuknen stari norec.
Takšna imena ljude po navadi dajejo kuzlam, kravam, kobilam itd, ne pa svojim otrokom.
Slovanska (Tisa) je žensko ime, izpeljanka moškega Tihomir; Iris je Grško (npr. kot Ksenija ... ali Aleksa, Aleksandra, Aleksija...). Kaj je s tem narobe? Je tvoje kaj lepše?
Izgleda, da si zelo razgledan in pameten.
Ode je pa najbrž izvirno slovensko, kajne? Ali pa srbsko - recimo: ode pamet?
ode...kakšno pa je potem tvoje pravo ime,ki ti ga je ob rojstvu mati posvetila???
Edo.
Butelj....
Preberi si pogoje komentiranja.
@luna66/63,brigaj se zase in svojo menstruacijo.
Vrnila se je v očetovo hišo-svoj dom.