Vsi normalni že dolgo vemo, da je taubi poškodovan. Opravilno sposobna oseba neamreč ne bi mogla kvasiti takšnih kretenizmov, kot jih taubi. Noga se zaceli, kreten pa lahko postane le večji kreten. Ker so levaki bedaki pa imamo svobodo in levaki plešete.
Končno bo konec agloameriškega varstva! Ko bo nastopilo carstvo Putlerjua boste rusofuli jokali za prejšnjimi časi! Oh, wait Putler vas bo vse zaprl ali poslal v Sibirijo!
Na referendumu je bila večina Slovencev za nato. Saj ste vedeli kaj je varšavski pakt? Pa mislim da si nobeden zahodnjak ni želel živeti na vzhodu ali jugi. Torej, kaj bi radi?
In kaj boš potem ženska neumna? Misliš da ti bo pod Kitajci, Rusi ali Arabci bolje? Skrajni levičarji ste že zdavnaj izgubili razum oz. ga nikoli niste imeli.
Mater, danes mi pa več stvari ni jasnih. Kaj nismo mi skenslali nekih naročil za orožje in zaradi odpovedi vseno plačali neverjetne miljone, sedaj pa se na novo sklepa posel za oklepnike in z Finci, zaradi katerih smo že imeli… ...prikaži več kar hudo afero? A je bilo tako? In če, zakaj se zdaj spet zanimamo za te enake oklepnike?
Nobenih neverjetnih milijonov nismo plačali ženska neumna. Afera je pa bila samo za vas opice debilne z eno možgansko celico. Na neznanem kraju ob neznanem času...
Rusija nikoli ni ogrožala Slovenije ! Pretenzije po Slovenskem ozemlju ima Italija , ki je največji sovražnik Slovenije ! Sicer pa je Slovenij že tako in tako v rokah zahoda! Finančno !
Anja1956, če je številka tvoja letnica rojstva, se bojim da bo tebe prej doletelo to, kar si napisala, kot pa dolar in evro. Neverjetno koliko prerokov premore ta mala Slovenija.
Raje bi se po Avstriji zgledovali. Verjetno bodo Avstrijci največji zmagovalci te morije, ki rešuje Ameriko pred bankrotom. Smili se mi siromašen ukrajinski narod, ki jih zvlečejo na fronto v zanesljivo smrt. Amerika se bo umaknila, Eu pa v razsulu.… ...prikaži več. Slep je, kdor se z Zelenskim ukvarja, Kranjec moj mu osle kaže.
O mater, a je pokraden denar in provizijo od stromarije ze pokuril!? Izgleda, da mora baterije(zavojcke pod mizo!) na novo napolniti! Najbolje, ce zalaufa spet Traktorji Store in te njegove konzerve kar v privatni obliki napravi!
Taubi je zgleda z nogo stopil v luknjo svoje najdražje sponzoruše in si izpahnil koleno??
Vsi normalni že dolgo vemo, da je taubi poškodovan. Opravilno sposobna oseba neamreč ne bi mogla kvasiti takšnih kretenizmov, kot jih taubi. Noga se zaceli, kreten pa lahko postane le večji kreten. Ker so levaki bedaki pa imamo svobodo in levaki plešete.
Nato je zločinska organizacija , pod vodstvom Ameriške globoke države !
Tako kot Varšavski pakt ali Paket ruske federacije!
Trenutno je največji zločinec na planetu putler in ruSSija
Angloameriškemu carstvu se bliža konec !
Prihaja carska Rusija, ane 😂
Brix cesarstvo !
Končno bo konec agloameriškega varstva! Ko bo nastopilo carstvo Putlerjua boste rusofuli jokali za prejšnjimi časi! Oh, wait Putler vas bo vse zaprl ali poslal v Sibirijo!
To si se pa na polno zmotil, ruSSija samo še na škrge diha tako da bo svet kmalu lepši
Na referendumu je bila večina Slovencev za nato. Saj ste vedeli kaj je varšavski pakt? Pa mislim da si nobeden zahodnjak ni želel živeti na vzhodu ali jugi. Torej, kaj bi radi?
In kaj boš potem ženska neumna? Misliš da ti bo pod Kitajci, Rusi ali Arabci bolje? Skrajni levičarji ste že zdavnaj izgubili razum oz. ga nikoli niste imeli.
Anja1956, babuška bi raje imela še bolj zločinsko organizacijo, Veliko Rusijo pod vodstvom carja Zločinsko, morilski Putler.
Mater, danes mi pa več stvari ni jasnih. Kaj nismo mi skenslali nekih naročil za orožje in zaradi odpovedi vseno plačali neverjetne miljone, sedaj pa se na novo sklepa posel za oklepnike in z Finci, zaradi katerih smo že imeli… ...prikaži več kar hudo afero? A je bilo tako? In če, zakaj se zdaj spet zanimamo za te enake oklepnike?
Kaj stokaš? A misliš, da se bo holob tam izmikal in nategoval ljudi tako kot vas tu? Tam je 0.
Nobenih neverjetnih milijonov nismo plačali ženska neumna. Afera je pa bila samo za vas opice debilne z eno možgansko celico. Na neznanem kraju ob neznanem času...
M76, prejšnjo pogodbo so skenslali, ker tam ni bilo nič za njih. V novi bo pa že kak milijonček za v žep na črno.
Vodji opozicije se ob tem hudo kolca, ker ni zraven..Orožje je njegova strast..
Po moje se mu ne in lepo uživa na dopustu. On je vsakih par let zraven že zadnjih 35 let, Golob bo pa samo enkrat 😂
On je vsakih par let zraven že zadnjih 35 let, in to je tragedija za slovenski narod! Zgodovina ne pomni večjega zdraharja! 😂
Tragedija se dogaja danes pod to ptičjo vlado , taubi ne seže JJ do mezinca na levi nogi.
To je res, da mu ne. Bo pa JJ po kilometrini kmalu dosegel in presegel samega Josipa 😂
Golob je zakon !!!!!!! On nima povešene dude ko @Toma.... .
NATO, klub piromanov. Ki v prostem času tudi gasijo. In to tako, da pogori še več, kot bi sicer.
Se strinjam.
Imaš pravico izražati svoje mnenje, vendar je bila večeina slovencev za NATO.
Rusija nikoli ni ogrožala Slovenije ! Pretenzije po Slovenskem ozemlju ima Italija , ki je največji sovražnik Slovenije ! Sicer pa je Slovenij že tako in tako v rokah zahoda! Finančno !
Padel je s Tine in se poškodoval.
Prej s kakega deda.
A je Golob fantoljub kot Pahor?
Za goloba vemo že 20 let, Pahor ni buzerant
Se je gaber po njem zrušil?
89 % surovinskih in energetskih virov bo na strani Brixa ! Dolar in Evro bosta crknila !
Uuuu, si dobra v procentih! Potem se pa povej za koliko desetletij te bo Dollar prezivel, o evrckih nebi!
5 let !
Dvomim, da bos se 100 let zivela...
ico 8 - št. 1956 je le logično zaporedje na tipkiovnici !
Anja, a to si v kristalni krogli vidla 🤣
In kaj boš pitem krava zabita? Samo levaki ste taki idiioti da si želite lastnega propada. Adijo pamet. In nehaj tulit s temu klicaji opica zabita.
Anja1956, če je številka tvoja letnica rojstva, se bojim da bo tebe prej doletelo to, kar si napisala, kot pa dolar in evro. Neverjetno koliko prerokov premore ta mala Slovenija.
A je imel en las zravnan? Ubožec!
Diagnozo otroška paraliza,da mu bo država zrihtala pritličju stanovanje.
Raje bi se po Avstriji zgledovali. Verjetno bodo Avstrijci največji zmagovalci te morije, ki rešuje Ameriko pred bankrotom. Smili se mi siromašen ukrajinski narod, ki jih zvlečejo na fronto v zanesljivo smrt. Amerika se bo umaknila, Eu pa v razsulu.… ...prikaži več. Slep je, kdor se z Zelenskim ukvarja, Kranjec moj mu osle kaže.
Mr. Taubi pričel z lobiranjem. Provizija - kdo da več?
O mater, a je pokraden denar in provizijo od stromarije ze pokuril!? Izgleda, da mora baterije(zavojcke pod mizo!) na novo napolniti! Najbolje, ce zalaufa spet Traktorji Store in te njegove konzerve kar v privatni obliki napravi!
So ga najbrž poškodovali ruski troli!
Poškodovan v glavi, to pa danes že vsi vemo.