Ja pa kaj še, že tako je veliko naredil s tem ko je opisal stanje in nažalost tudi drži.Pezdirju se je treba zahvalit za pogum. Ni tako enostavno stopit na pot PARAZITOM.
in kaj je tlele BRAVO..mal razloži...a ne vidš, da je to en basovc, ki bi rad brez dela zaslužil...takih je na tone, dej ga delat pa boš povedal koliko časa bi ga zadržal!!!
NAJ NAPIŠE KAKŠNA KONKRETNA IMENA... sicer je to spet navaden populizem!
Eden redkih ali pa edini doslej,ki je napisal pota kufrov in vsebino le teh,bravo Rado!
Če je kdo parazit, si to ti, pob. Konkretneje, parazit in blefer.
BRAVO g.PEZDIR, VSAKA ČAST.
Če bi bil parazit, se ne bi vozil s starim Hyundaiem. Ti spoštovana oseba "tralala" si pa navaden IDIOT!
tralala je biser komentatorjev, ja. Luzer
tralala...te je prizadelo?Se čutiš omenjenega?Si debela parazitska rit?so ti ukinili podporo?Boli, ne?
Pezdir za predsednika.
...pa ima nov list v črni mapci... :))
Zelo sem ponosna , da sem volila, DLGV!!!!!!
take ljudi mi rabimo v politiki...vse druge pa v Haag! kaj ni korupcija v Sloveniji že zločin proti človeštvu?
zato, ker si hrčak!
Ja pa kaj še, že tako je veliko naredil s tem ko je opisal stanje in nažalost tudi drži.Pezdirju se je treba zahvalit za pogum. Ni tako enostavno stopit na pot PARAZITOM.
gljigavac, ne vem zakaj mi je zdele tale beseda primerna!!!
in kaj je tlele BRAVO..mal razloži...a ne vidš, da je to en basovc, ki bi rad brez dela zaslužil...takih je na tone, dej ga delat pa boš povedal koliko časa bi ga zadržal!!!