Če bi jima bilo vseeno o tem kaj kdo govori, ne bi mi sedaj tega brali. Sicer pa takim ne verjamem. Imam kar nekaj znank tega profila: doma revščina, punce šle na nekaj lepotnih operacij, vsak vikend se pojavljajo v… ...prikaži več nabolj znanih klubih, najprej delajo z šankom, potem čudežno začnejo z odkupom zlata/zavarovalniškimi posli in že čez eno leto vidiš kako potujejo po svetu, bivajo v najbolj luksuznih hotelih vsakič z drugimi ljudmi. To je prav utečen lifestyle tovrstnih izkoriščevalk in po eni strani čist fajn, da jim nasedajo tipi istega kalibra.
"... Meni je pomembna samo kemija."Čista resnica , mal beuga u nos pol pa med rjuhe, pa kkšn vijolčn listek pusti na omarici, ko pa pridem izpod tuša pa glej da te ni več....
Sigurno nista taki, ena je zaljubljena v Rikota in druga v Senada. :D
Eh, Slovenci so vse bolj zlobni in zafrustriran narod. Ni čudno, da je takšen odliv vsega sposobnega od tu ven.
Dokaz nizkega IQja je to, da pišeš take stvari o ljudeh, ki jih sploh ne poznaš.
Če bi jima bilo vseeno o tem kaj kdo govori, ne bi mi sedaj tega brali. Sicer pa takim ne verjamem. Imam kar nekaj znank tega profila: doma revščina, punce šle na nekaj lepotnih operacij, vsak vikend se pojavljajo v… ...prikaži več nabolj znanih klubih, najprej delajo z šankom, potem čudežno začnejo z odkupom zlata/zavarovalniškimi posli in že čez eno leto vidiš kako potujejo po svetu, bivajo v najbolj luksuznih hotelih vsakič z drugimi ljudmi. To je prav utečen lifestyle tovrstnih izkoriščevalk in po eni strani čist fajn, da jim nasedajo tipi istega kalibra.
"... Meni je pomembna samo kemija."Čista resnica , mal beuga u nos pol pa med rjuhe, pa kkšn vijolčn listek pusti na omarici, ko pa pridem izpod tuša pa glej da te ni več....
Za druzga take pičke itak niso ... nategnt pa potem čimhitrej in čimdle stran ... da se ne nalezeš nizkega IQ-ja
A Riko pa Senad sta opici iz Ljubljanskega ZOO-ja ?
A zato je tvoja mama samohranilka?
Take ženske niso za dolgotrajno vezo, to je jasno. Zastonj pa tudi ne spremljajo, seveda sta plačani. Od česa drugega pa naj živita?
hja je treba odplačat operativne posege,kako pak drugače kot tako.
haha pa kdo bo verjel tem lažem nekih blondink ? VIP pa belo in gasa ups sem pozabil še kakšnega vijolčnega ;)