Slovenci imamo veliko skupnega z Američani ? Prvi dami Slovenki in debilna Instagram predsednika z razliko ,da so Američani spoznali njihove bolezenske znake naše ovce pa ne !
blayo: dejstvo je, da ne ve, kaj se za politika (ne državnika, to ne bo nikoli) spodobi in kaj ne. Deluje samo izjemno prepotentno in samovšečno. Da te spomnim: f*kotožen krik na maturantski paradi (Miška mala, to mi deli!), ležanje… ...prikaži več na ograji v Egiptu, fotka s plaže s tatujem delfinčka, tale izjava na dan ene najhujših stavk itd. - to kaže na to, da funkcijo, ki jo opravlja, jemlje bolj za rezervo in kot samopromocijo. Ne bi me čudilo, da bi se po koncu mandata pojavil v kakem big brotherju.
Tisti, ki glasuje za tega narcisa narko snifferja, naj mu bodo sinovi in hčere podobni po značaju tega Boruta lutkice, ki se samo smehlja in ne naredi nobenega večjega uspeha za Slovenijo, medtem ko sami drvimo proti državam kakšne afriške… ...prikaži več republike in kmalu bomo označeni kot bušmani. Zahvala gre narcisom brez jajc in pa celotni politični strukturi Slovenije v 25 letni zgodbi o "uspehu" ali t.i. smehu.
To Borat, tudi mene danes matra al si ga vržem na roko al naj raje skočim na mojo ta staro. Glede na plačo je boljš ta prvo, ker, če ne, me jutri pošlje v trgovino z mojo denarnico...
šele zdaj razumem zakaj je volilna udeležba tako nizka ... državljan se na dan volitev vpraša: naj grem danes v solarij, naj grem v fitnes, naj grem smučat, mogoče na yogo ali pa celo na volitve ... uh preveč je… ...prikaži več vsega, pa tako malo časa ... joj, pa še psa moram ven peljat ... ljudem preprosto zmanjka časa za vse
blayo: dejstvo je, da ne ve, kaj se za politika (ne državnika, to ne bo nikoli) spodobi in kaj ne. Deluje samo izjemno prepotentno in samovšečno. Da te spomnim: f*kotožen krik na maturantski paradi (Miška mala, to mi deli!), ležanje… ...prikaži več na ograji v Egiptu, fotka s plaže s tatujem delfinčka, tale izjava na dan ene najhujših stavk itd. - to kaže na to, da funkcijo, ki jo opravlja, jemlje bolj za rezervo in kot samopromocijo. Ne bi me čudilo, da bi se po koncu mandata pojavil v kakem big brotherju.
grozno. človek brez hrbtenice, ki pri pomembnih dogodkih in trenutkih, kjer bi pričakoval nagovor predsendnika molči. raje se ukvarja s samim seboj ali neumnostmi. :(
Kar ste volili, to pa imate! Saj bi napisal, pa bi užalil kakšno žival...
Slovenske ovce si ne zaslužijo boljšega predsednika .
Šminkerji pač nimajo drugih skrbi. Takšnega predsednika smo si izvolili in takšnega si očitno zaslužimo!
Slovenci imamo veliko skupnega z Američani ? Prvi dami Slovenki in debilna Instagram predsednika z razliko ,da so Američani spoznali njihove bolezenske znake naše ovce pa ne !
pa se prav imas ,,zalostno kaj vs e ima volilno pravico ,,potem pa jokajo kako je vs e narobe
Je pa gumpec tale Pahor.Joj kakšnega samovšečnega predsednika imamo.
Kaj se pa tolk jezite? Kdo ga je pa volil, mogoče ljudje neke druge države, najbrž ne.
Tisti, ki glasuje za tega narcisa narko snifferja, naj mu bodo sinovi in hčere podobni po značaju tega Boruta lutkice, ki se samo smehlja in ne naredi nobenega večjega uspeha za Slovenijo, medtem ko sami drvimo proti državam kakšne afriške… ...prikaži več republike in kmalu bomo označeni kot bušmani. Zahvala gre narcisom brez jajc in pa celotni politični strukturi Slovenije v 25 letni zgodbi o "uspehu" ali t.i. smehu.
To Borat, tudi mene danes matra al si ga vržem na roko al naj raje skočim na mojo ta staro. Glede na plačo je boljš ta prvo, ker, če ne, me jutri pošlje v trgovino z mojo denarnico...
Kako mu rata kvasat neumnosti.Še dobro da ni spet jamral da ne more preživeti z 3200 eur na mesec.
šele zdaj razumem zakaj je volilna udeležba tako nizka ... državljan se na dan volitev vpraša: naj grem danes v solarij, naj grem v fitnes, naj grem smučat, mogoče na yogo ali pa celo na volitve ... uh preveč je… ...prikaži več vsega, pa tako malo časa ... joj, pa še psa moram ven peljat ... ljudem preprosto zmanjka časa za vse
> "In kaj je tu narobe." ....... Da de facto konkurira oni Denise
res ni mobene razlike oba sta zeloooooo boga na duhu
...torej ni nič narobe?
Samo Denise se dela norca, on pa misli resno ... In Denise nima funkcije vodenja države, tale klovn jo pa ima ...
Maja, bojim se, da ne poznaš funkcije predsednika republike. Glej ustavo RS, četrto poglavje oddelek C...
Če bi blo po moje,tega klošarja že od 2009 ne bi blo več v politki,saj je naredu več skode,kukr pa plešasti osvoboditelj!
O kakšni škodi konkretno govoriš?
križar --kaj hudiča bluziš,sej je s tvoje stranke.
Niti slučajno ni iz moje stranke,kajti moje stranke ni,ker nisem nikjer včlanjen!
Jp takle imamo taksni kot so Pahor,Jansa,Kucan itd..narod izvoli,ker to so njihovi idoli in heroji.To vse pove o nasi drzavi in druzbi!
Lahko se preseliš na Papuo novo Gvinejo, boš imel mir pred 'takšnimi'...
Jp pi ba nimam financ,ker so vse pokradli vasi idoli in heroji.
Ma boli me za njega za mene on ne obstaja in ne bo
grozno. človek brez hrbtenice, ki pri pomembnih dogodkih in trenutkih, kjer bi pričakoval nagovor predsendnika molči. raje se ukvarja s samim seboj ali neumnostmi. :(
maneken?????
in kaj je tu narobe? tudi predsednik je človek in mi treba da celi čas biti resen!
je izvoljen predsednik tako da nehajte s propagando - drugega pa res ne znate!
Razmere v slo so resne, samo predsednik ni!
Problem je v tem ker jemlje funkcijo predsednika za hec.
Dusan, kako si prišel do tega? Lahko svoje izjavo podkrepiš s kakšnim dejstvom?
In kaj je tu narobe.