Model se ima za uspesnega kuharja a do sedaj razn diplome o koncanem solanju ni dobil se nic..tud novo posestvo mu negre in dela vecino casa z minusom…tud un lokalcek v LJ mu ni sel…pac model ni dorasel za kuhinjo…oz.… ...prikaži več glavn problem je k hoce na hitro neki zasluzit posledicno pa kvaliteta ne stima. PS: sem jedel izpod njegovih rok pa me ni niti malo impresioniral…mamo 100 drugih nepoklicnih kuharjev dosti bolsih!
V Franciji imajo mišelinke dobre vaške gostilne, brez afnanja in z dokaj normalnimi cenami. Denar se ne dela z dizajnerskim afnanjem, pač pa z robo, ki jo prenese povprečen žep.
Hrana ni igrača, ima svoj dober namen in je ne bi smeli omadeževati z igračkanjem, ki škoduje tudi zdravju. Ni vsak mojster kuhanja, ki zanemarja vsebino za zdravje.
Model se ima za uspesnega kuharja a do sedaj razn diplome o koncanem solanju ni dobil se nic..tud novo posestvo mu negre in dela vecino casa z minusom…tud un lokalcek v LJ mu ni sel…pac model ni dorasel za kuhinjo…oz.… ...prikaži več glavn problem je k hoce na hitro neki zasluzit posledicno pa kvaliteta ne stima. PS: sem jedel izpod njegovih rok pa me ni niti malo impresioniral…mamo 100 drugih nepoklicnih kuharjev dosti bolsih!
Kolikor se sliši, ni neke hude gneče pri njem.
Vsak ki ima 5 minut časa je čif.
Ja treba mal reklame za tiste ocvirke na posestvu
Naša babi kuha bolje od tega pajaca, pa še VEMO kaj je na krožniku.
V Franciji imajo mišelinke dobre vaške gostilne, brez afnanja in z dokaj normalnimi cenami. Denar se ne dela z dizajnerskim afnanjem, pač pa z robo, ki jo prenese povprečen žep.
Hrana ni igrača, ima svoj dober namen in je ne bi smeli omadeževati z igračkanjem, ki škoduje tudi zdravju. Ni vsak mojster kuhanja, ki zanemarja vsebino za zdravje.