Pa kaj je z vami ljudje narobe? 4 pasove avtoceste, ki so med seboj ločeni, prav tako predorne cevi so med seboj ločene, je bilo treba zapreti, da so lahko delali znotraj tunela?!? Me zanima, če bi bili enakega mnenja,… ...prikaži več če bi stali v koloni. Jao. Pol pa ni čudno, da pri nas traja odstranjevanje po nesrečah tudi do 8/ ur...
Ja a se ni DARS hvalil z protisamomorilskimi varnostnimi ograjami. Ja zgleda, da rabijo 6 mesecev za 200m ograj! Jaz samo čakam in kakor situacija kaže , bo to isto naredil en ububožani kamionar , ki bo imel zadaj 38.900… ...prikaži več0 l nafte in ene cevi ne bo več !! Potem jih pa tudi ne boste imeli kam postaviti pa bo mir a ne DARJA !!!!!!!1
kreten opranoglavi si...
Hja sh*t happens. Bi pa bilo zanimivo vedeti, zakaj je pa AC kar v obe smeri zaprta?!
zaradi lazjega dostopa resevalcev in gasilcev
Zaradi kršenja našega kodeksa komentiranja, smo odstranili vaš komentar: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja
Model je naredil s.....................................................................
si jezen ker tvoje blodnje cenzurirajo?A res niti ko gre za smrt ne moreš brez politike?Ubogi na umu...
Tak za hec, mozgo!!!!!
zaprto je bilo, da so lahko gasilci in ostali v miru delali in da niso bili drugi vozniki v nevarnosti
Zarad Obritoglavca,bodo še delali samomore,nč se bat,pridejo še.....
upam, da tudi ti
Pa kaj je z vami ljudje narobe? 4 pasove avtoceste, ki so med seboj ločeni, prav tako predorne cevi so med seboj ločene, je bilo treba zapreti, da so lahko delali znotraj tunela?!? Me zanima, če bi bili enakega mnenja,… ...prikaži več če bi stali v koloni. Jao. Pol pa ni čudno, da pri nas traja odstranjevanje po nesrečah tudi do 8/ ur...
ma dj no. a ni mogu človk pridt po mojga reno 5 pa men dt audi TT.
zadrzi bedne komentarje zase , pomisli raje kko je druzini oz kko bi bilo tebi !!!!!
Tvoj nick pove vse,upam,da si dobro premislil predno si si prevzel tale bolan nick enga tretjerazrednega filmskega igralca iz dežele Hamburgerland???
Ja a se ni DARS hvalil z protisamomorilskimi varnostnimi ograjami. Ja zgleda, da rabijo 6 mesecev za 200m ograj! Jaz samo čakam in kakor situacija kaže , bo to isto naredil en ububožani kamionar , ki bo imel zadaj 38.900… ...prikaži več0 l nafte in ene cevi ne bo več !! Potem jih pa tudi ne boste imeli kam postaviti pa bo mir a ne DARJA !!!!!!!1
Kje pa , glih tam ga je zaneslo !
Res ni imel posluha za reveže. !