Ne vem zakaj se zakrivajo registarske tablice??? Potrebno je objavit, naj vsi sosedi, prijatli vidijo kakšnog idiota imajo za priatla, soseda.
Za takšna in podobna dejanja na avtocesti so kazne definitivno premale.
A to je globa? Za to početje, zaplemba avtomobila, odvzem vozniške za vedno, dvajset udarcev z bukovo palico po goli riti sredi Tromostovja in takoj, brez postopka dve leti aresta. PIKA!!!!
Res je to butasto. Kazen je namesto. Samo nekateri govorijo preko čustev. Nekateri imajo pač mali IQ, pa bi mu že opozorilo uradne osebe na mestu pomagalo, da tega ne bi več storil. Pač mnogim marsikaj ni jasno kako in… ...prikaži večn kaj v prometu. Bedarije pa delamo vsi.
Ja, pa še lepo ga potolažit, da je samo malo napakico naredil. Verjetno, zato pa vsak lahko počne kar hoče. Glej moj komentar spodaj... to bi bilo potrebno z vsakim takšnim izrodkom.
Meni je danes sneg na Trojanah tako zapacalo metlice da brisalci niso s stekla odvajali vode in nisem praktično AC videl kot bi gledal skozi kozarec vode .Ajde pametnjakovičev povejte kaj naj bi moral storiti
Ta kazen je daleč premalo za takšno neodgovorno ravnanje!
Sj tok prizadet pa ja ni noben, no ja zdej verjamem ko gledam sliko.
Bmv je.sam ustavil in prosil očisti me
Prepoved vožnje za 5 let in 10000 eur kazni pa bo red
300 € je zdaleč premajhna kazen. Najmanj 1000 € in odvzem vozniške. S tem dejanjem je ogrožal ljudi.
Vzeti mu vozniško za vedno
Najmanj kar je, b munabil 18 toč i prepoved vožnje za 10 let
Premajhna kazen, glede na to kaj bi se lahko naredilo
Pacient
Ne vem zakaj se zakrivajo registarske tablice??? Potrebno je objavit, naj vsi sosedi, prijatli vidijo kakšnog idiota imajo za priatla, soseda. Za takšna in podobna dejanja na avtocesti so kazne definitivno premale.
Tu je vidna in je ruska :-)
Pa dobro, kaj je s folkom narobe!?
In potem se čudimo kje se najde tistih 13,3%, ki volijo SDSs..;)
A to je globa? Za to početje, zaplemba avtomobila, odvzem vozniške za vedno, dvajset udarcev z bukovo palico po goli riti sredi Tromostovja in takoj, brez postopka dve leti aresta. PIKA!!!!
Res je to butasto. Kazen je namesto. Samo nekateri govorijo preko čustev. Nekateri imajo pač mali IQ, pa bi mu že opozorilo uradne osebe na mestu pomagalo, da tega ne bi več storil. Pač mnogim marsikaj ni jasno kako in… ...prikaži večn kaj v prometu. Bedarije pa delamo vsi.
Ja, pa še lepo ga potolažit, da je samo malo napakico naredil. Verjetno, zato pa vsak lahko počne kar hoče. Glej moj komentar spodaj... to bi bilo potrebno z vsakim takšnim izrodkom.
bedarije se delajo varno doma, ne na cesti.
prenizka kazen
Meni je danes sneg na Trojanah tako zapacalo metlice da brisalci niso s stekla odvajali vode in nisem praktično AC videl kot bi gledal skozi kozarec vode .Ajde pametnjakovičev povejte kaj naj bi moral storiti
Ta ga je vsaj čistil, čeprav v tunelu, koliko je pa kretenov , ki ga vozijo s seboj do spomladi, ko se otopli in ga samo pobere?
WTF?!!!