Zašijte in počistite vse ki so se kakorkoli nepošteno okoristili ...takih mi absolutno ni žal .. naj gnijejo po zaporih ...
Gre lahko kar delat družbo Janši. Ta jo bo gotovo vesel, končno bo imel ob sebi nekoga ki ga bo razumel. Sta namreč istega kova.
Se spomnite, kako je lojalni Pahor hodil po odkriju Dimičevih lopovščin z njo na kavo- češ, jaz jo podpiram?
Kje v Sloveniji pa je tak zapor, da bi se v njem gnilo?
Tudi g.Pahor bi moral v zapor in delati družbo svojem prijatelju!
Žalostno je to da vse to tako dolgo traja sedaj pa da se konča še par let in ves denar ponikne.
dimičko na Dob......med arestante.....
žal ga res ni
Službo šefinje kabineta je zgubila po lastni krivdi, se še spomnete, da je za to dobila dobro odpravnino.
Koga ste pa dal da imitira Cerarja?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zašijte in počistite vse ki so se kakorkoli nepošteno okoristili ...takih mi absolutno ni žal .. naj gnijejo po zaporih ...
Gre lahko kar delat družbo Janši. Ta jo bo gotovo vesel, končno bo imel ob sebi nekoga ki ga bo razumel. Sta namreč istega kova.
Se spomnite, kako je lojalni Pahor hodil po odkriju Dimičevih lopovščin z njo na kavo- češ, jaz jo podpiram?
Kje v Sloveniji pa je tak zapor, da bi se v njem gnilo?
Tudi g.Pahor bi moral v zapor in delati družbo svojem prijatelju!
Žalostno je to da vse to tako dolgo traja sedaj pa da se konča še par let in ves denar ponikne.
dimičko na Dob......med arestante.....
žal ga res ni
Službo šefinje kabineta je zgubila po lastni krivdi, se še spomnete, da je za to dobila dobro odpravnino.
Koga ste pa dal da imitira Cerarja?