Gorenjska
544 ogledov

Pred predorom Karavanke deset kilometrov dolg zastoj

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 19:44 18.avgust 2023.

Briga me za zastoje tam. Naj tujci čakajo itak nimamo od teh turistov ki hodijo na hrvaško nič. Mi jim.pa gradimo drugo cev. Butli.

• rd2dmk2 21:33 18.avgust 2023.

o imamo velik od teh tujcev-- smeti in dreka ter bencinskih hlapov. pa mogoče kdaj kakšen cent, ki jim po pomoti pade iz žepa.tolk opevani turizem, najdeš pa turiste, ki domov nosijo prazne pločevinke, da si povrnejo kavcijo od njih. ...prikaži več in mi smo sanjali europo.

• rd2dmk2 21:31 18.avgust 2023.

v članku piše nekako takole : na izvozih lipce, lesce radovljica možen izhod samo za lokalni promet. in potem na glavni cesti skozi jesenice kolona kot na AC.. a nisem vedel da vsi na Jesenicah in zgornjesavski dolini imajo nemške, ...prikaži več avstrijske, nizozemske in podobne registarcije na svojih avtih... al pa mogoče naši policjototi ne ločijo KR od M( za munchen). p.s. okoli jeseniškega špara vse okoli znaki za prepoved vožnje vozil, razen za lokalno, pa vedno polno tujcev , celo z avtodomi tam.

bobnar53 20:59 18.avgust 2023.

Glede na situacijo, zgleda, da so policaji v pisarnah in igrajo pasianso??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.