Magazin /magazin/vip
48 ogledov

“Pred očmi nimam ljudi, ki me ne marajo”

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Glas-ovir 07:36 10.marec 2012.

Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://z24.si/kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si .

• privat 09:30 10.marec 2012.

tukaj ni niti kančka neke ustvarjalnosti...potrebno je spodbujati ustvarjalne ljudi ,ne pa samo zato ker je nekoč imel oddajo!!

• dd 10:48 10.marec 2012.

Joj, kot berem, je temu vodenje oddaje ena velika muka. Pravi, kako težko mu je ostati pozitiven.?? Je pa še vedno z nogami v oblakih. Da ne živi razkošno? Ali ni razkošje 4 tedensko potovanje? Pa 4 abonmaji, na ...prikaži več na katere sploh ne gre, izbirčnost v restavracijah,..

• 1111 14:10 10.marec 2012.

...on je sam, ena velika muka...verjetno marsi kdo ne ve, da je gay lobi, na rtv zelo močen...in enaka zadeva je na Eurosongu...zato ne se mučit z nekimi vprašanji...sej vem, da ne verjamete...

• zic 08:55 10.marec 2012.

jaz osebno se veselim te oddaje in Maria, ker res pooseblja nekaj pozitivnega in ljudje ga radi gledamo pa rečite kar hočete. Sploh starejša populacija bo komaj čakala, da si lahko ogledajo oddajo in Maria.....ljudje, ki šimfajo brez osnove so ...prikaži več tko reveži u lajfu, tako da jim ne morem pomagati lahko rečem, da je folk zelo nesramen....tko da mi se te nove oddaje zelo veselimo, ker po večini res nimaš kaj gledati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.