STA so navadni norčki,vred s Pahorjem.Nikoli jih nismo potrebovali, na borzo naj gredo... .Pogrešal bi Slovenske novice,Požar report, Demokracijo,Siol....,ampak nikoli STA. STA!!! STA!!!! 30 LET STA!!!! NIKOLI VEČ STA!!!! NA ČIGAVE ŽULJE STA!!! NA ŽULJE POŠTENIH IN PRIDNIH!!! STA FUUUUJJJ!!!… ...prikaži več STA SMRDI,VESELINOVIĆ SE REŽI!!!
STA je treh slikah: so-ustanovil jo je oglaševalec Zavrl, poslovnež, ki bi prodal še svojo mater... če jim neko podjetje plača, bodo (proti zanesljivemu plačilu) izbrisali vse negativne novice o njih (takih podjetij je pri nas na desetine...), glede poročanja,… ...prikaži več vsebine novic- pa vse najbolje vidite na primeru korona-prevare... vse jasno? Dalje si ne bom mazal jezika s EsTeA...
Cenil cenil.... .Od covida v osnovi ni nič,razen za določene pametnjakoviće na tem svetu,kakršno juhico so skuhali,še nekajkrat bolj vročo bojo pojedli.To je vsa umetnost.Brez kakršnekoli razlage v tem smislu,ta je pa bil super družinski človek....,pa kaj se to dogaja.. .
Vse vidiš preblizu, v sanjah. Tega v kleti ne moreš videti. Pojdi na kolo za zdravo telo, ti bo koristilo. Čuvaj se maligamov in halucinacij sicer te pobere Korsakov .
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
STA so navadni norčki,vred s Pahorjem.Nikoli jih nismo potrebovali, na borzo naj gredo... .Pogrešal bi Slovenske novice,Požar report, Demokracijo,Siol....,ampak nikoli STA. STA!!! STA!!!! 30 LET STA!!!! NIKOLI VEČ STA!!!! NA ČIGAVE ŽULJE STA!!! NA ŽULJE POŠTENIH IN PRIDNIH!!! STA FUUUUJJJ!!!… ...prikaži več STA SMRDI,VESELINOVIĆ SE REŽI!!!
Floki...kdaj imaš konec šole, da se malo spočijemo od tvojih komentarjev.?
Sem jo že imel dolgo nazaj,pa dve leti kasneje spet šel pa še to naredil,pa pol spet šel štiri leta kasneje,pa bi tud to naredil... .
kaj tole brento še niso zbrisali komunisti na državni zizi . . .
https://www.youtube.com/watch?v=wIdaL4M3A4I
STA je treh slikah: so-ustanovil jo je oglaševalec Zavrl, poslovnež, ki bi prodal še svojo mater... če jim neko podjetje plača, bodo (proti zanesljivemu plačilu) izbrisali vse negativne novice o njih (takih podjetij je pri nas na desetine...), glede poročanja,… ...prikaži več vsebine novic- pa vse najbolje vidite na primeru korona-prevare... vse jasno? Dalje si ne bom mazal jezika s EsTeA...
Spet ena od tvojih ekspertiz, hvala ne kupim! 👎🖕
STA+RADIO1=Norček na 2.
Floki...ti bi moral poslušati radio Ognjišče, rabiš katoliški verouk, politiko pa pusti, ker jo ne razumeš.
Jaz rabim pičko,ti pa duševno zdravje.
Floki...imaš bogat besedni zaklad, za ono potrebo si še premlad in nezrel. Pojdi raje k mamici, da ti dokonča vzgojo.😌
Se en mau apravačujem,ker se nisem pravilno izrazil... .Vsaj 5 pičk.
To Floki- samo poigraj se s pičkami ( in totimi bedaki)
@Ender3 pička,al je pa bil na paradi🏳️🌈.
Ender3, pozabil si argumentirati, ali si tudi ti na nivoju MS-ja? Kaj od tega pa ni res? Sem te vendarle bolj cenil...
Cenil cenil.... .Od covida v osnovi ni nič,razen za določene pametnjakoviće na tem svetu,kakršno juhico so skuhali,še nekajkrat bolj vročo bojo pojedli.To je vsa umetnost.Brez kakršnekoli razlage v tem smislu,ta je pa bil super družinski človek....,pa kaj se to dogaja.. .
preCednik republike Borut Pahor pa bo STA prihodnji teden izročil državno odlikovanje...halo narcisko ,kaj bo rekel maršal Twittler ?
Eden drugemu si delita odpustke, bedna, nekredibilna politikanta.😎
Kje sta cepca??? Pejta malo ven,jaz sem včeraj na 3 metre videl mlado srnico,danes na 5 metrov mlado lisico in od blizu zelenega kuščarja.... .
Vse vidiš preblizu, v sanjah. Tega v kleti ne moreš videti. Pojdi na kolo za zdravo telo, ti bo koristilo. Čuvaj se maligamov in halucinacij sicer te pobere Korsakov .
Ja ja,na kolo trezne glave v naravo,gozd...,in ne na rogovo kolo z iglo in alkoholno pijačo v ruzaku.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
kje je to sranje ? A imajo v norišnici dan odprtih vrat ?