Očitno ima gospa pravnica znance v sodstvu. Kako naj si drugače razlagamo, da kljub večkratnim goljufijam je epilog doživela ena sodba pa še ta bo verjetno spodbijana na sodišču in karavana bo šla naprej. In vlada (pravosodno ministrstvo) trdi, da… ...prikaži več je vse v redu in delajo s polno paro🤔
Golob res nima nič s tem. Gospa goljufa Uboge, Nevedne Starčke in Starke že več desetletij. Goljufala je pod vsemi dosedanjimi *vladarji* in bo tako počela najbrž še v nedogled. Dokler ne bo nekdo vzel pravice v svoje roke!?!
Teli P...... NI JASNO , DA JO BO EN SLEJ KO PREJ LIKVIDIRAL ! Ko sem jaz prodal in kupil pri istem agentu nepremičnino , sem mu jasno in glasno dejal , da če ne bo vse kot mora biti… ...prikaži več , bodo peli noži . Pela bi pištola , sam zaradi hakelca - hišna preiskava - je bil omenjen nož .
Sodsvo, oziroma krivosodje. Ni čudno, da nimamo zaupanja v tožilce, sodnike. Poleg politične pristranskosti še nerazumno dolgi roki obravnave, zastaranja, poznanstva…Skrajno čas, da se onemogoči trajni mandat sodnikov!
Živimo v pravni državi, kjer nepoznavanje prava škoduje. In seveda, vsi imamo pravice, največ pa barabe. Ker so v manjšini, take družbene skupine pa pri nas še posebej dobro ščitimo, pozitivna diskriminacija ipd... Množijo se, barabe, kmalu ne bodo več… ...prikaži več v manjšini, takrat pa naj se pazijo. Ker ne bo nikogar več, ki bi lahkomiselno in pišmeuharsko uporabljal svinčnik. Ne le pri pogodbah, tudi pri volitvah.
Takrat bomo uporabljali nože in pištole. Žal. A spet bodo imele najboljšo 'opremo' - barabe
Ne razumem,zakaj ta ženska ne igra klavirja,če so ji dokazali goljufije...?!!!
Točno tako in zakaj se ji ne odvzame licenca za opravljanje pravniškega poklica.
Očitno ima gospa pravnica znance v sodstvu. Kako naj si drugače razlagamo, da kljub večkratnim goljufijam je epilog doživela ena sodba pa še ta bo verjetno spodbijana na sodišču in karavana bo šla naprej. In vlada (pravosodno ministrstvo) trdi, da… ...prikaži več je vse v redu in delajo s polno paro🤔
Golob res nima nič s tem. Gospa goljufa Uboge, Nevedne Starčke in Starke že več desetletij. Goljufala je pod vsemi dosedanjimi *vladarji* in bo tako počela najbrž še v nedogled. Dokler ne bo nekdo vzel pravice v svoje roke!?!
Teli P...... NI JASNO , DA JO BO EN SLEJ KO PREJ LIKVIDIRAL ! Ko sem jaz prodal in kupil pri istem agentu nepremičnino , sem mu jasno in glasno dejal , da če ne bo vse kot mora biti… ...prikaži več , bodo peli noži . Pela bi pištola , sam zaradi hakelca - hišna preiskava - je bil omenjen nož .
Sodsvo, oziroma krivosodje. Ni čudno, da nimamo zaupanja v tožilce, sodnike. Poleg politične pristranskosti še nerazumno dolgi roki obravnave, zastaranja, poznanstva…Skrajno čas, da se onemogoči trajni mandat sodnikov!
Živimo v pravni državi, kjer nepoznavanje prava škoduje. In seveda, vsi imamo pravice, največ pa barabe. Ker so v manjšini, take družbene skupine pa pri nas še posebej dobro ščitimo, pozitivna diskriminacija ipd... Množijo se, barabe, kmalu ne bodo več… ...prikaži več v manjšini, takrat pa naj se pazijo. Ker ne bo nikogar več, ki bi lahkomiselno in pišmeuharsko uporabljal svinčnik. Ne le pri pogodbah, tudi pri volitvah. Takrat bomo uporabljali nože in pištole. Žal. A spet bodo imele najboljšo 'opremo' - barabe
Bojte se tele, od malega je že pokvarjena, sedaj pa ima osebno asistenco, nenormalno, kako je sploh lahko tak SP odprla, glede na obtožbe.
golobova svoboda važno, da se pleše.