Me ne moti jaz jo bom naložil,če bo obvezna ali pa prostovolna!! Živim pošteno se ne ukvarjam z kriminalom zato me sploh ne moti,če vedo kje se nahajam!! Je pa to velik problem za kriminalce in tihotapce migrantov!!
antikoronska aplikacija v moj telefon? niti priblizno ne...na tak nacin hitlerski kot to pocnejo najmanj...ce pa ze...pa samo pod pogojem da mi to placajo,ker je to na njihovo zeljo,ne mojo... sicer pa itak ne mislim upostevat nobenega ukrepa ki ga… ...prikaži več bojo uvedli...zaradi mene me lahko zaprejo v corko...se ne bojim nicesar in nikogar...
ampak za posledice takega ravnanja,pa se naj pripravijo dobro,ker potem vec ni milosti nobene iz moje strani
evo spet lobotom... ma vse aplikacije ki jih imaš na telefonu lahko sporočijo tvojo lokacijo..kje se gibaš itd..da ne govorim o tvojih kupnih navadah,,,zgodovini brskanja...pametnih urah..pametnih tv ..ki beležijo vsak preklop med programi...netflix ..fb..in tako naprej...zakaj ti oni ne plačujejo idiot
gregor 51...ne nastooam na fb...to je ze prvo...drugo kot drugo nimam nobene aplikacije nalozene niti vklopljene lokacije...ure mam samo mehanske,ce te ze zanima...in zaradi takih stvari sem v tvojih oceh idiot...bravo majster...pojma nimas
gregor ja kak pa kot blabla...ce nas ti cajt skoz tu gkr hidit...ool to marsikaj pove o cloveku tvojega kova...prepirljivec...to je pac slovenija....ce se ze gres neki idiotizem
Sem občasno že pomislil, da je nekaj logike in razgledanosti v tebi a sem se prekleto zmotil ker si en povprečen sirotek in hlapec, ki te vodijo drugi ker drugače bi stradal navadnega kruha. Znaš pa panetovati, to pa ja.
gregor...kaj ti mislis da se meni da se sem hodit spetirat s tabo a pa brat stavke tvoje ces kaki idiot sem al kaj a?boli mene kurac za tebe pa tvoja mnenja o meni....konju jedan
Probleme da jih kdo ne sledi imajo samo mutibariči.....
Me ne moti jaz jo bom naložil,če bo obvezna ali pa prostovolna!! Živim pošteno se ne ukvarjam z kriminalom zato me sploh ne moti,če vedo kje se nahajam!! Je pa to velik problem za kriminalce in tihotapce migrantov!!
Tem bi jo morali obvezno naložit.
Komunajzarji, zdaj se ne boste več skrivali pod maskami in se kurčili ter delali škodo po državi.
Počasi neogibno drvimo v diktaturo desetarja JJ.
Jaz imam še vedno Sony Ericsson T610 iz leta 2003. A bom dobil Samsung Galaxy S20??
tako je, dobil boš poljski induktorski telefon z ročajem za vrtenje in nahrbtnik s postajo, tako da boš mobilen in vedno dosegljiv.
Ja, ja, še nagrado 500 eur boš dobil, če se boš odločil za nakup.
Kaj pa če imaš Nokio 3310, kako se naloži? Al ti dajo moderen telefon, pa potem naložijo? :)
antikoronska aplikacija v moj telefon? niti priblizno ne...na tak nacin hitlerski kot to pocnejo najmanj...ce pa ze...pa samo pod pogojem da mi to placajo,ker je to na njihovo zeljo,ne mojo... sicer pa itak ne mislim upostevat nobenega ukrepa ki ga… ...prikaži več bojo uvedli...zaradi mene me lahko zaprejo v corko...se ne bojim nicesar in nikogar... ampak za posledice takega ravnanja,pa se naj pripravijo dobro,ker potem vec ni milosti nobene iz moje strani
evo spet lobotom... ma vse aplikacije ki jih imaš na telefonu lahko sporočijo tvojo lokacijo..kje se gibaš itd..da ne govorim o tvojih kupnih navadah,,,zgodovini brskanja...pametnih urah..pametnih tv ..ki beležijo vsak preklop med programi...netflix ..fb..in tako naprej...zakaj ti oni ne plačujejo idiot
gregor 51...ne nastooam na fb...to je ze prvo...drugo kot drugo nimam nobene aplikacije nalozene niti vklopljene lokacije...ure mam samo mehanske,ce te ze zanima...in zaradi takih stvari sem v tvojih oceh idiot...bravo majster...pojma nimas
tudi če ne uporabljaš oz.nimaš nimaš nameščenih aplikacij..oz imaš izklopljene te je z lahkoto slediti,,mojster idiotizma
Sonny Black kaj se pa napihuješ, saj te ne bo nihče upošteval. Že sedaj ti lahko sledijo, to ne bo nič novega.
sam on tega ne razume...
blabla
zdej pa bla bla..ahahahaha lobotomek moj
gregor ja kak pa kot blabla...ce nas ti cajt skoz tu gkr hidit...ool to marsikaj pove o cloveku tvojega kova...prepirljivec...to je pac slovenija....ce se ze gres neki idiotizem
resnica boli..a ne...
pa slovenščina ena...
Sem občasno že pomislil, da je nekaj logike in razgledanosti v tebi a sem se prekleto zmotil ker si en povprečen sirotek in hlapec, ki te vodijo drugi ker drugače bi stradal navadnega kruha. Znaš pa panetovati, to pa ja.
kdo zdej..mulc
gregor...kaj ti mislis da se meni da se sem hodit spetirat s tabo a pa brat stavke tvoje ces kaki idiot sem al kaj a?boli mene kurac za tebe pa tvoja mnenja o meni....konju jedan
opa...persen pomirja
Obvezna aplikacija je strel v prazno.