"Ker je cena "zelene" karte le dobre štiri evre, se zanjo odloči "pretežna večina" vseh zavarovancev, so na združenju pojasnili za Žurnal24.si." Kje si plačal 10 EUR?
2 leti nazaj sem plačal 10 eur za zeleno karto, ker sem jo kupil kasneje kot pri zavarovanju avtomobila, sicer bi res stala 4 eure. Zaračunala mi jo je takratna AS zavarovalnica. Zahtevajo jo napr. Bosanci, če greš tisti kratek… ...prikaži več odsek v južno Dalmacijo.
Bistvo je, da zelena karta ni obvezna odkar smo v EU. Inštruktor v avtošoli mi je rekel, da bi mi znal težiti le kakšen starejši policist(to je bilo pred leti).
Razlika bo le v tem,da bodo zavarovalnice zaračunale tistih 10 ali več evrov za črnobel list papirja namesto zelen....
"Ker je cena "zelene" karte le dobre štiri evre, se zanjo odloči "pretežna večina" vseh zavarovancev, so na združenju pojasnili za Žurnal24.si." Kje si plačal 10 EUR?
2 leti nazaj sem plačal 10 eur za zeleno karto, ker sem jo kupil kasneje kot pri zavarovanju avtomobila, sicer bi res stala 4 eure. Zaračunala mi jo je takratna AS zavarovalnica. Zahtevajo jo napr. Bosanci, če greš tisti kratek… ...prikaži več odsek v južno Dalmacijo.
Jaz že leta plačujem 4,17 EUR. Že to je preveč, za tiskanje enega papirja. 10 EUR pa je oderuštvo AS-a.
Zelena karta je mrtva! Živela belo-črna karta!
Bistvo je, da zelena karta ni obvezna odkar smo v EU. Inštruktor v avtošoli mi je rekel, da bi mi znal težiti le kakšen starejši policist(to je bilo pred leti).
Ne djdj, zelena karta ni obvezna v EU za EU državljane. Ostale države o tem odločajo same...
Kaj je bistvo zelene karte? A da plačaš 4 eur za en "prevod police"...tole ni za nikamor, kako bi vsak še 4 eur pleu od naroda...
Jest dobim zeleno, že 5 let, avtomacko ob regitraciji, katero časti zavarovalnica.. mogoče ker hči je delela tam- pozna pol zavarovalnice..
Hči ima fatra tepca! Če ni prej vedela, ve zdaj ko je prebrala vaš komentar.
@ kimber.. za kaj sem tepec.. ? Ti s to trditvijo so sigurno..!!- Kar je res- je res..Nikjer ob sklenitvi ne piše doplačilo zelena.. tako kot drugod..
Res velika sprememba, ki jo bomo opazili po. barvi v formatu papirja.