Najprej se pozanimaj kaj lizocin sploh je in čemu je namenjen pri siru. Bolje, da je konzervans druga (še vedno naravna snov), kot pa ostala kemija, se ti ne zdi? Težava je le, da ni omenjen v deklaraciji.
Ja, težava je v tem, da ni omenjen v deklaraciji, tako da za to bi morali kako kazen dobiti, ne samo da umaknejo. Mogoče bodo samo dodali lizocin na deklaracijo, potem pa nazaj v trgovino. So pa ti siri cenejši,… ...prikaži več se mi zdi da v glavnem tam 6-7 evrov za kilogram, medtem ko so ostali tam blizu 10 evrov in več.
Sicer jaz ne vem, da bi bil alergičen, sem ravno danes hotel onega Jošta kupit, pa sem potem Gaudo...
namesto, da bi dodali kako nalepko, se bo hrana metala stran.. JUHU..
od mlekarn ne kupujem več nič ..kaj ma delat jajc v siru...
Najprej se pozanimaj kaj lizocin sploh je in čemu je namenjen pri siru. Bolje, da je konzervans druga (še vedno naravna snov), kot pa ostala kemija, se ti ne zdi? Težava je le, da ni omenjen v deklaraciji.
a bejž no
Ja, težava je v tem, da ni omenjen v deklaraciji, tako da za to bi morali kako kazen dobiti, ne samo da umaknejo. Mogoče bodo samo dodali lizocin na deklaracijo, potem pa nazaj v trgovino. So pa ti siri cenejši,… ...prikaži več se mi zdi da v glavnem tam 6-7 evrov za kilogram, medtem ko so ostali tam blizu 10 evrov in več. Sicer jaz ne vem, da bi bil alergičen, sem ravno danes hotel onega Jošta kupit, pa sem potem Gaudo...
svinjarija je da v vse sire tlačjo lizoncin...
od njih ne kupujem nič več, sranje od sranja
še ene stvari niso zmetali stran samo v drugo obliko se predela ali doda tam kjer se to ne kontrolira...
Večina ne ve da se že dolg tasir ne dela v Sloveniji
Zastrupla nas bo ljubljanska mlekarna