A ni predsedničin mož slamnati lastnik Ete? Zanimivo, včasih so bili slovenski izdelki vrhunske kakovosti, sedaj v boljši prihodnosti pa ne več. Kapital je postal hudo pohlepen, predvsem trgovci. Sami naj to jejo.
Tudi slovenske vložene kumarice se pokvarijo, če v postopku ni bilo vse v redu in je bila temperatura prenizka ali je bi čas prekratek. Odpoklic nanaša na drugo živilo, ki niso kumarice.
@pepe se strinjam, se pa vseeno kumarice pokvarijo težje kot koruza, ker so v kisu, koruza pa v slanici. Dodaten razlog je sama narava živila. Koruza ima za razliko od kumaric veliko škroba, ki je dobra podlaga za razvoj plesni.
A ni predsedničin mož slamnati lastnik Ete? Zanimivo, včasih so bili slovenski izdelki vrhunske kakovosti, sedaj v boljši prihodnosti pa ne več. Kapital je postal hudo pohlepen, predvsem trgovci. Sami naj to jejo.
Kaj domače slovenske kumarce niso dobre al kaj? Je treba uvažat špansko sranje? aja, ni zaslužka
Tudi slovenske vložene kumarice se pokvarijo, če v postopku ni bilo vse v redu in je bila temperatura prenizka ali je bi čas prekratek. Odpoklic nanaša na drugo živilo, ki niso kumarice.
@pepe se strinjam, se pa vseeno kumarice pokvarijo težje kot koruza, ker so v kisu, koruza pa v slanici. Dodaten razlog je sama narava živila. Koruza ima za razliko od kumaric veliko škroba, ki je dobra podlaga za razvoj plesni.