Papa varčevanje, že tako ni bilo, kaj dosti obresti. Terej v izgib varčevanju Simić priporoča beg v davčne oaze, ki jih on vedno ne/uradno priporoča. Več revnih manj bogatih je njegov moto, saj bogati plačujejo pre/več, venomer zatjuje.
Ojoj... po novem bi v primeru 2 miljonov plačal 10 odstotkov, kar je po vaše 586 tisoč evrov? Od kdaj je pa 10% od 2 miljonov 586 tisoč? Se vidi, da sem star, ker ko sem jaz hodil v šolo… ...prikaži večo je bilo to 200.000€, ne 586.000..... ????
Pa saj verjetno veš kako deluje naša davčna lestvica, mar ne? Ko padeš v nek razred plačaš fiksen znesek za vse do tega razreda (ker so meje razredov in procenti davkov znani), na to pa še dodatno procent na znesek,… ...prikaži več ki paše v ta razred.
Do 1 milijona bi plačal ~486000 dohodnine, od naslednjega milijona pa še dodatnih 100000. Skupaj torej 586000.
z drzavo in banko poslujem samo tisto minimalno kar moram...gnara nikoli ne puscam na banki,vse ostalo kaj oa si prismuglam v takoimenovani "sivi ekonomiji",pa si dajem na kup v vreco in ne na banko...tolko o tem...gladko me pece kurac za davke in banke
CRKNI BARABA SIMIČEVA! Po tvoje bi morala država obdavčit obresti na mizerno privarčevano vsoto denarja delavca, ki je za njega delal 40 let! Ta denar mu/bo nudi preživetje v starosti. S to pokojnino, ki se dobi za 40 let garanja… ...prikaži veča bi itak crknil prvi mesec! IN TI BI MŠE TO POBRAL! CRKNI BARABA!
Že sedaj pol države dela na črno, predvsem mali delavci, ki s "pošteno" plačo ne bi mogli niti preživeti, sedaj bo pa pač sivi trg malce bolj zacvetel!
Naklonsky, jaz ne šparam gotovine. Samo primer sem navedel, da se vidi, kako se državi splača obdavčevati obresti. Verjetno od davka na obresti od vseh davčnih zavezancev v Sloveniji ne poberejo več kot 1000 eur na leto.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Plačaj si ti enega dobrega psihiatra ali pa še ceneje tableto CIANIDA in ne buzeriraj več!!! Pa časti še skrbnike te polnovičarske strani s kakšno tabletko in jih vzemi s seboj v lepši jutri.
Papa varčevanje, že tako ni bilo, kaj dosti obresti. Terej v izgib varčevanju Simić priporoča beg v davčne oaze, ki jih on vedno ne/uradno priporoča. Več revnih manj bogatih je njegov moto, saj bogati plačujejo pre/več, venomer zatjuje.
Simić, pokvarjenec, izgini nazaj v Srbijo in se ne vračaj več. Sloveniji delašsamo škodo, tvoji predligi so za 🤮
Ni panike, tako ali tako so te obresti mizerne.
Ojoj... po novem bi v primeru 2 miljonov plačal 10 odstotkov, kar je po vaše 586 tisoč evrov? Od kdaj je pa 10% od 2 miljonov 586 tisoč? Se vidi, da sem star, ker ko sem jaz hodil v šolo… ...prikaži večo je bilo to 200.000€, ne 586.000..... ????
Pa saj verjetno veš kako deluje naša davčna lestvica, mar ne? Ko padeš v nek razred plačaš fiksen znesek za vse do tega razreda (ker so meje razredov in procenti davkov znani), na to pa še dodatno procent na znesek,… ...prikaži več ki paše v ta razred. Do 1 milijona bi plačal ~486000 dohodnine, od naslednjega milijona pa še dodatnih 100000. Skupaj torej 586000.
z drzavo in banko poslujem samo tisto minimalno kar moram...gnara nikoli ne puscam na banki,vse ostalo kaj oa si prismuglam v takoimenovani "sivi ekonomiji",pa si dajem na kup v vreco in ne na banko...tolko o tem...gladko me pece kurac za davke in banke
too stari
Za iznajdljive se v Sloveniji ne piše zakonov! Ti so za bedake, ki jih upoštevajo!
Aha že iščejo so že lačni bi radi spet žrli barabe gnile
Denar iz bank tisti ki ga ima, pa v štumf ali sef. Gnile banke bodo namesto obresti zaračunavale ležarino. Banda pokvarjena!!!
CRKNI BARABA SIMIČEVA! Po tvoje bi morala država obdavčit obresti na mizerno privarčevano vsoto denarja delavca, ki je za njega delal 40 let! Ta denar mu/bo nudi preživetje v starosti. S to pokojnino, ki se dobi za 40 let garanja… ...prikaži veča bi itak crknil prvi mesec! IN TI BI MŠE TO POBRAL! CRKNI BARABA!
to verjetno pomeni da davkarija rabi 1000 - 3000 novih zaposlenih!
Že sedaj pol države dela na črno, predvsem mali delavci, ki s "pošteno" plačo ne bi mogli niti preživeti, sedaj bo pa pač sivi trg malce bolj zacvetel!
Če je davek na obresti recimo 20%, obrestna stopnja pa 0,2%...? Kaj hoče pesnik povedati? Jebeš banke in denar v nogavice.
Ok, kar naj obdavčijo. 100000 eur imam, obrestna mera pa 0,1 %. 100 eur dobim iz 100000 eur. Sramota. Zdaj pa še teh 100 eur obdavčite. Ojej ojej.
Ojej, ojej si pa slab gospodar, da šparaš gotovino! Vsaj kako stanovanje si kupi in ga oddajaj, da ohranjaš vrednost!
Naklonsky, jaz ne šparam gotovine. Samo primer sem navedel, da se vidi, kako se državi splača obdavčevati obresti. Verjetno od davka na obresti od vseh davčnih zavezancev v Sloveniji ne poberejo več kot 1000 eur na leto.
Kaj si želi država od državljanov?
Istočasno pa bi nižali davek na dobiček od pravnih oseb??
Da bi država lahko krila socialo in nezasluženo pokrivanje brezdelja mora nekje vzeti.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Plačaj si ti enega dobrega psihiatra ali pa še ceneje tableto CIANIDA in ne buzeriraj več!!! Pa časti še skrbnike te polnovičarske strani s kakšno tabletko in jih vzemi s seboj v lepši jutri.
ENDER POTVOJEM SE NESPLAČA DELATI ZAGOVARJAŠ LEVI FAŠIZEM KORDEŽ MESEC VIJOLICA.
Dve stvari: Piši slovensko!! In druga: NE DERI SE!!!