Anbelivebl😁
ehh. zlatane, live by the gun, die by the gun. Sploh pa.. kako to, da je takšna malenkost sploh prišla do žurnala?
montiraj kamero z snemanjem spredaj/zadaj in je problem v takih primerih rešen, strošek pa 100€
Tega bi jaz spravila v zapor! Huligan! Med kovdom je brez maske napadal ljudi na pošti... Moja mama si potem ni več upala ne na pošto ne v trgovino na tistem koncu...ker je bila pač stara 90 let in se… ...prikaži več je preveč bala takih norcev....
V zapor bi morali spraviti tiste, ki so nas NEZAKONITO priseljevali v nošenje teh brez veznih mask. SMRT JANŠIZMU
Dokazano je bila uporaba mask na način kot se je izvajala, škodljiva, to ti lahko dokažem na sto načinov s študijami ali brez..
Kaj pičkice glupe, nimate argumentov kreteni pod maskami..:))
Lucky, ajde, prosim dokaži svojo trditev na 5 načinov, ne rabiš 100.
Itak smo mu avto kupili vsi državljani od katerih umetnik lepo cuza denar.
Cuza za nedelo...
In kaj ima čefur za delat za Bežigradom, a ni iz .......
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Anbelivebl😁
ehh. zlatane, live by the gun, die by the gun. Sploh pa.. kako to, da je takšna malenkost sploh prišla do žurnala?
montiraj kamero z snemanjem spredaj/zadaj in je problem v takih primerih rešen, strošek pa 100€
Tega bi jaz spravila v zapor! Huligan! Med kovdom je brez maske napadal ljudi na pošti... Moja mama si potem ni več upala ne na pošto ne v trgovino na tistem koncu...ker je bila pač stara 90 let in se… ...prikaži več je preveč bala takih norcev....
V zapor bi morali spraviti tiste, ki so nas NEZAKONITO priseljevali v nošenje teh brez veznih mask. SMRT JANŠIZMU
Dokazano je bila uporaba mask na način kot se je izvajala, škodljiva, to ti lahko dokažem na sto načinov s študijami ali brez..
Kaj pičkice glupe, nimate argumentov kreteni pod maskami..:))
Lucky, ajde, prosim dokaži svojo trditev na 5 načinov, ne rabiš 100.
Itak smo mu avto kupili vsi državljani od katerih umetnik lepo cuza denar.
Cuza za nedelo...
In kaj ima čefur za delat za Bežigradom, a ni iz .......