Priložnost za policijo, vsi lopovi, ultra poštenjaki in politikantski kriminalci so na kupu! Aja, policaji so tudi njihovi! Pardon! Pa drugič! Še en drugemu iz zadnjih žepov kradejo denarnice in ključe, ljudski poden!
Telele ne more volit normalen človek. Sami karearisti, vodi jih pa urarski mojster, ter piščanji manipulator. Niti 0.5 % nebo dobili, sns pa še tega ne - upam.
Končno, tudi za Slovenijo, vse nas in našo prihodnost, luč na koncu predora. Upam, da se pridruži tudi g.Simonovič, ki se že dolga leta bori za boljši jutri malega človeka. Hvala ker ste. SREČNO!
Kak vsi bentijo čez trenutno vlado, me pa zanima kaj je potem tako slabega in napačnega sedaj? Prosim za konkretne primere in ne samo na splošno skozi meglo. Da pa sam prebijem led...za mene je edina napačna stvar, ki jo… ...prikaži več počne sam PV, da se pomembne zadeve ali komunikacija s tujino dodgaja javno preko twiterja in včasih prenagljeni odzivi.
Kdo bo to volil, nima vseh doma!
Priložnost za policijo, vsi lopovi, ultra poštenjaki in politikantski kriminalci so na kupu! Aja, policaji so tudi njihovi! Pardon! Pa drugič! Še en drugemu iz zadnjih žepov kradejo denarnice in ključe, ljudski poden!
Fotka za policijske anale kriminalcev .
Lažnivci, prevaranti, kradljivci, združite se. Povežite Slovenijo!
Vse kar je povezano z bratoma Podobnik je že vnaprej obsojeno na propad!
Telele ne more volit normalen človek. Sami karearisti, vodi jih pa urarski mojster, ter piščanji manipulator. Niti 0.5 % nebo dobili, sns pa še tega ne - upam.
Govora je o "Povežimo Slovenijo" ne pa o "Koaliciji ustavnega loka" karkoli že to pomeni. ;-)
Ja saj to sem tudi napisal, izgibe na bodočih volitvah nofo toti brezvezniki,upam.
A se mal hecajo?!!!
Zakaj ne marajo ljudi jih žalijo in jim lažejo ?
pa menda ne mislite narod spet na isto foro pasti
ROMy ker so vsi iz tvojega šotora jih zagovarjaš
Končno, tudi za Slovenijo, vse nas in našo prihodnost, luč na koncu predora. Upam, da se pridruži tudi g.Simonovič, ki se že dolga leta bori za boljši jutri malega človeka. Hvala ker ste. SREČNO!
Pazi simonović je hrvat s Slovenskim državljanstvom. Take nikoli pravi Slovenec ne voli, nikoli
Zanimiva alternativa KUL-u bo to :-) Zeleni, gospodarstveniki, intelektualci in yugo nostalgiki. Še nekaj glasov manj za KUL :D
Glede na garnituro "Podobnik, Kangler...", bo verjetno kakšen glas manj za SDS :) , levičarji ločimo med golaznijo in novimi obrazi.
Vse bo bolje, kot še enkrat Janša. Hujšega manijaka in sociopata enostavno ni.
Kak vsi bentijo čez trenutno vlado, me pa zanima kaj je potem tako slabega in napačnega sedaj? Prosim za konkretne primere in ne samo na splošno skozi meglo. Da pa sam prebijem led...za mene je edina napačna stvar, ki jo… ...prikaži več počne sam PV, da se pomembne zadeve ali komunikacija s tujino dodgaja javno preko twiterja in včasih prenagljeni odzivi.
Tisti,ki mu je mar za S L O ,jih bo volil,tisti,k i so za propadlo Yugo pa.....
Na srečo je takih, ki jim je po tvoje mar za Slovenijo, zelo malo in sam upam, da ta golazen ne pride niti preko 1% na volitvah.