Slovenija
3992 ogledov

Potezo ministrstva označili za "lov na čarovnice"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 13:10 10.maj 2023.

Fides bo itak, vsaki pobudi nasprotoval samo svojem plačam in statusu se ne bo odrekel..

• leonardo 14:34 10.maj 2023.

Ja zaradi takšnega FIDESa do danes ni mogel zdravstva spraviti v red noben dosedanji minister. Loredan, čestitke, čeprav mislim, da tudi ti ne boš zmogel s temi hijenami!

• jakec42 14:06 10.maj 2023.

Lopovščine v zdravstvu naj se razkrijejo,saj zdravstvo plačuje narod!

• Luksi 14:31 10.maj 2023.

Pravilno, da se podatki javno objavijo in se orikaže, koliko dela sobres opravili. Fides seveda protestira, saj se bo videlo, kako malo dejansko delajo, maček pač zacvili, če mu stopiš na rep...

• lojs 15:29 10.maj 2023.

kateri podatki se objavijo? kaj pa boš z njimi

• popokatopetl 14:13 10.maj 2023.

Mislim da tu nekaj transparentnosti res ne škodi, čeprav bi mogoče kazalo podatke vsaj delno anonimizirat. Ne strinjam se čisto s tem da se vse javno financirano prosto javno objavlja, zasebno pa ne, mislim da bi za javnost podatkov morali ...prikaži več v obeh sektorjih veljat enaki vatli. Problematično je še dejstvo, da tu marsikje ZZZS določa koliko zdravniki SMEJO delat na račun javnega zavarovanja. Se moramo za hitrejšo obravnavo (krajša vrsta) vozit na drug konec SI zaradi kvot ZZZS.

• lojs 14:19 10.maj 2023.

mogoče bo te številke uporabil kakšen statistik za svoje statistično igračkanje in crtanje grafov ... sicer pa ne povedo nič in to je čista prazna slama ... STA bi se lahko vsaj toliko potrudil, da bi dodal kakšne, link, če ...prikaži več že mislijo da pa to koga res zanima

• Svobodnež 15:04 10.maj 2023.

Vseved lojs seveda natančno ve, da ti podatki ne povedo nič! Ampak-firbec te pa matra, kajne?

• lojs 15:10 10.maj 2023.

smo verjetno na isti ladji, povedal sem že, da se je traba zanimat za stvari o katerih debatiraš, se pravi je potrebno biti firbčen... al pa blefiraš, pa ploskaš loredanu, kar tako na pamet

• Ender3 15:18 10.maj 2023.

lojs misli, da smo na isti ladji. ?? Dela in piše pa tako kod, da si, ste, vi na rešilnem čolnu s pravim krmarjem in rešiteljem..

• lojs 15:28 10.maj 2023.

a se ti bumbar res ne morš odlepit od mene

• lojs 15:33 10.maj 2023.

navadna xls tabelca, kjer so navedene samo številke obravnav za vse zdravnike po dnevih, niti čas trajanja ... in sedaj bravo loredan? ... naj mi kdo prosim razloži, kaj bi s temi številkami ... prevsem pozivam vse tiste, ki me ...prikaži več tako sovražite, da bom še sam ploskal ministru

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.