Svet
69076 ogledov

Posodobljen zemljevid: Del hrvaške obale obarvan skoraj rdeče

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lluckyss 11:15 18.julij 2020.

Ja, skoraj rdeča...In naša vlada skoraj opravilno sposobna..in vladajo nam skoraj pošteni in skoraj normalni ljudje...Butalci in to ne skoraj, ampak sigurno in totalno..

Punk_er 13:38 18.julij 2020.

"Skoraj rdeča", le kakšni kemični procesi se dogajajo v možganih tvorca tega zapisa? Skoraj pa Peter Jančič... skoraj pa Idiot! ;-)

• suineg78 08:25 18.julij 2020.

"Skoraj" sem pomislil, da ste na zurnalu pravi novinarji a sem hitro uvidel, da se le pisuni. Kaj ste potem torej?

• SonnyBlack 10:02 18.julij 2020.

skoraj rdece... slovenija hrvasko uvrsca med relativno varne drzave...pa take... po drugi strani pa...ja ne v hrvasko,ker se boste okuzili...in vas bomo korontenizirali z prijemi fasisticnimi...buahaha...bi ze skoraj bil cas...da pospravimo kakega relatvno laznivega "strokovnjaka",ki daje take izjave

• Decko 08:20 18.julij 2020.

Shiptar nima jac zapret meje

ovca 11:00 18.julij 2020.

In kaksna barva (na barvni lestvici) je skoraj rdeca? 🤣😅🤣

• ivan50 14:40 18.julij 2020.

Popravite taj zemljevid, Zadarska zupanija je puno manja - ne zauzima podrucje u Lici (na sjeveru), kao niti oko Knina (na istoku).

Punk_er 15:00 18.julij 2020.

zemljo*vid ;-)

• munja 15:49 18.julij 2020.

Sploh ni važen zemljevid, Hrvaška bi morala biti že pred 14. dnevi temno rdeča!!!

Pinkopalinko 17:13 18.julij 2020.

@ivan50, kva se ti je čist odpulilo? Ja kam si pa ti u šolo hodu? Višjo varilsko Kumrovško? Ivan,baci telefon iz ruku,to nije za tebe.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.