Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal.
Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
resno razmišljam da vložim tožbo, ker mi bo zaradi te objave kraten nočni počitek, skratka cele noči ne bom spal.... začnite tam na žurnalu razmišljat kako mi boste izplačali odškodnino.
ja, ja ... le kdo bi še spal pri takih kopalkah ... vsekakor motijo nočni spanec polek vročine ... hudič je tole ... ne vem zakaj se ne obleče v kopalke , ki pomagajo zaspati, a to pa ne? ... otroški vrtec
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Lepa ženska ... o naslovu pa nebi ... KAMOT BOM SPAL ...
Ja, malo grozljivo pa je res. Kot okostnjak.
zraven članka je reklama za modrčke... lahko pi članek mirne duše spustil in dal samo naslov pa reklamo.
naslov si vsekakor zasluži JABOLKO NAVDIHA iz rok gospoda Pahorja
resno razmišljam da vložim tožbo, ker mi bo zaradi te objave kraten nočni počitek, skratka cele noči ne bom spal.... začnite tam na žurnalu razmišljat kako mi boste izplačali odškodnino.
po mojem se bodo usral, pa bodo objavl kopakle , ki uspavajo, druzga jim ne preostane
ja, ja ... le kdo bi še spal pri takih kopalkah ... vsekakor motijo nočni spanec polek vročine ... hudič je tole ... ne vem zakaj se ne obleče v kopalke , ki pomagajo zaspati, a to pa ne? ... otroški vrtec
Dober fotoshop.