Avto
11757 ogledov

Poslanka SD od države zahteva oprostitev stroška tujcem

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 16:12 31.marec 2025.

Tile SD jevci so res totalno zblojeni !! Tujci naj se vozijo zastonj, mi pa plačujemo vse ???

• rd2dmk2 18:35 31.marec 2025.

no preberi celoten članek. tudi mi slovenci bi imeli tistih 12 AC zastonj

• sandi76 20:24 31.marec 2025.

rd2mk2: zakaj plačujemo ljubljansko obvoznico ??

• Plavi-mil 15:19 01.april 2025.

Ma ne seri, kupi vinjeto, pa se boš vozil po celi Sloveniji, velja tudi Hrvate, 5×cenejše se bo vozil v Sloveniji, kot jaz na vikend k njim. SD priseljenka pa lahko gre domov , če so ji tujci bolj pri ...prikaži veči srcu, kot Slovenija, katera ji daje kruh njej in vsej njeni pretepaški familji.

• rd2dmk2 20:10 01.april 2025.

torej kot kaže ste ljubljančani fouš primorcem, ker bi imeli12 km AC zastonj, vi bi pa morali plačevat da se vsak dan vozarite od BTC do Rudnika torej da mal karikiram od mcdonaldsa do KFC-ja. in ne vem zakaj se ...prikaži več ne vprašate zakaj je nekoč se dalo prist iz jesenic do kranja brez plačila cestnine za AC.

• PaPajapopi 17:16 31.marec 2025.

Malo morgen špagetarji. Plačajte in bodite tiho. Tudi jaz moram za vsak drek avtoceste plačati.

• Kmodri_ 18:52 31.marec 2025.

Pa kaj še, Lahom, Hrčkom in Švabom...malo morgen!

• Ender3 15:18 31.marec 2025.

O tem bi se dalo diskutirati šele, ko se ministrstvo za infrastrukturo in prostor znebi šivilje Bratovšek. Ženska je nesposobna in škodljiva odkar je v politiki skupaj z maskoto Pavličem iz vetrine..

• pravičnik77 18:07 31.marec 2025.

če imajo tujci zastonj potem isto zahtevam jaz zase! Poslance, ki jim je bolj mar za tujce kot pa Slovence pa izgnat iz Slovenije skupaj s svojim pretepaškimi člani družine. Glih ta poslanka jih ima kar nekaj

• andrej084 20:33 31.marec 2025.

Ta ni Slovenka, se le šlepa z našim državljanstvom, dela pa za vse druge, le za Slovence ne. Naj odje3e.

• Plavi-mil 18:17 31.marec 2025.

Odstop takoj, če se ne zaveda tega, da je bila izvoljena zato, da dela za Slovence in Slovenke, če se tega ne zaveda, naj spoka iz Slovenije.

• andrej084 20:29 31.marec 2025.

Posranka naj odje3e. Najprej naj zrihta mejo,potem pa bomboncki za sosede. Dokler pa se sosedi pogovarjajo o meji brez nad, pa naj placujejo. Pa še Boruta naj vpraša o arbitraži. Kdo to blesavo bitje voli v parlament.???

• Pepe007 17:21 31.marec 2025.

Problem je, da sta avtocesta in hitra cesta plačljivi, lokalne pa so za tujce zastonj. Rešitev je na dlani, ekološka cona in taksa za lokalne ceste, ki je malce nižja od vinjete. S tem bi morala biti poslanka zadovoljna :)

• zdrej 16:07 31.marec 2025.

Naj naredijo regiionalne vinjete. Pa naj bo celoten dela od Postojne in zahodno zahodna. Postojna Celje osrednja, Cleje in vzhod pa vzohdna regionalna vinjeta. Cena pač variira od količine km na tem delu, vsekakor pa cenejša. Nobenih izvzetij iz cestnine. ...prikaži veče. Taka ureditev je že uporabljena v določenih državah.

• zdrej 16:16 31.marec 2025.

Ker drugače se začne komplicirati, da pa še izjemo tam , pa še pri nas itd.

• pravičnik77 18:09 31.marec 2025.

pa še eno za pot vmes, npr. od Unca do Nove gorice, pa se pejmo zakomplicirat sistem do nerazpoznavnosti

• zdrej 11:43 01.april 2025.

Zakaj? Maš tri čisto dovolj. Lahko pa ne kompliciramo in enostavno ohranimo eno vinjeto in brez izjem.

• pravičnik77 11:12 02.april 2025.

Zato ker tudi do Nove gorice rabiš vinjeto, pa v "predlogu" ni napisana, pa še cenejša bi bila kakor do Kopra, kamer nikoli ne grem... le vsakomu kar mu paše. sam pa uporabljam samo relacijo Unec - Nova Gorica... zakaj ...prikaži več pa ne, če se že gremo na tak način?

• zdrej 11:53 02.april 2025.

Zato, ker potem pa res pridemo na isto kot smo zdaj. "Jaz bi tud mel izjemo. Pa zakaj ma jo lahko on, jaz pa ne" ter kompliciranje da bi imel potem sto vinjet, ker bi pa un tam hotel imeti ...prikaži več za Krško- Brežice. Zahodna vinjeta ti pokriva vse HC in AC od recimo Unca do obale. Cena manjša, pa to je to. V računalniku 9 novih zapisov, na prodajnih mestih pa pač treba povedati, kaj bi rad, ker bi bilo že tak sistem za marsikoga preveč.

• pravičnik77 12:50 02.april 2025.

Nova gorica NI na relaciji Unec - Koper, dej zemljevid v roke, Slovenije mislim. ne rabim do Kopra. Če se delajo izjeme, bi tudi jaz izjemo, Koper me ne zanima, tam sem bil 1x s šolo in je dost, smrdečega ...prikaži več morja ne povoham več. Se tako imam do prve avtoceste 1 uro vožnje...

• Luksi 09:08 01.april 2025.

Tipično za SD, tujci naj imajo zastonj, narod pa naj plačuje. Pomislite na to ob volitvah.

• 4krogci 19:46 31.marec 2025.

Pred par desetletij je bil podpisan sporazum med Italijo in Slovenijo, kjer je doreceno da AC, ki potekajo ob meji z obeh straneh nebodo plačljive....Italjani se tega drzijo....nasi so se do uvedbe vinjet, ko je bila zadnja cestninska postaja na ...prikaži več Kozini.....potem so pa pozabli na to...pač papir j epodpisan ena stran se drzi...mi balkanci pa spet po svoje!

• Idioti 11:13 08.april 2025.

Bagra na DARSU pokažite sporazum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• AN27 16:06 31.marec 2025.

Zakaj brezplačno avtocesto, saj za to relacijo obstaja brezplačna alternativa?

• ToSmJest 13:03 01.april 2025.

> Občine imajo po mnenju ministrstva na razpolago možnosti, da omejijo uporabo lokalnih cest zgolj na lokalno prebivalstvo, ta ukrep pa tudi ustrezno nadzorujejo. Zrelo za ustavno sodišče, ker je v nasprotju s 14. členom ustave.

• ferdopis59 15:16 01.april 2025.

Primorski SD poslanci imate pobožne želje? Kaj pa ljudje s štajerjse in prekmurja, ki se vozijo v Avstrijo, ki morajo plačat avstrisko vinjeto za tistih par Km? To pa vas nič ne skrbi? A rabite pike za volitve????

• dare326 20:59 31.marec 2025.

V času elektronskih vinjet je mala malca določiti ceno prevoženega km na AC in odšteti od pavšala naloženega na vinjeti.

• rd2dmk2 18:38 31.marec 2025.

no krasno, kaj pa gorenjska ? tujci nočejo plačat predora pod karavankami, torej !?! nočejo it na AC da pridejo do Bleda in do teslinih polnilnic torej so vse lokalne ceste preobremenje . zato predlagam naslednje AC od jesenic dokranja ...prikaži veča zastonj za vse domačine tujci naj se pa vozijo po luknjastih in ovinkastih regionalnih cesta. kdo je za ?

• slavauk22 21:30 31.marec 2025.

če boste še vedno izvajali teror in mučili tujce se vam ne piše dobrega. lahko postane slovenija druga ukraina........pričakujte invazijo italjanov nad pimorsko nato odcepitev iz matične republike slovenije če ta ga ne naredite JASNO ! LENUHI LEVIČARSKI

• Idioti 12:22 31.marec 2025.

Ker nam ni treba plačevati AC od Škofij čez trst in Opčine do Doline , bi bilo pravično , da se ne kasira Italijanom naš del od Škofij do Izole !

• pravičnik77 18:11 31.marec 2025.

Nobenih zastonj cest, pa naj nam vrnejo ukradeno primorsko ozemlje, pa bo tud ta cesta plačljiva

• 4krogci 20:38 31.marec 2025.

od kdaj je pa ukradeno primorsko ozemlje? hahahhaha ce si pa tko zelis Trst je nas...pa izvoli en izlet do njega pa nevem ce bos se navdusen nad videnem!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.