Nekam slaba splošna razgledanost poslancev, sicer pa nevihte na Soncu lahko "ugasnejo" celotno štromarijo na planetu, le kakšen star "Štajer" bo še laufal...
Če koga zanima "vesoljsko vreme"... https://www.swpc.noaa.gov/
Jaz pa imam občutek, da ima tale kozmični dež vseeno pomemben vpliv v našem parlamentu in sicer nenehno nekako brklja po podstrešju poslancev tega parlamenta!?
Hjao jao b...., sam sem raje tiho kadar nisem prepričan in poučen o tem kaj govorim oz. želim povedati. Kar tako govoriti tja v tri dni, brez ozadja je pa očitno postala stalnica v Svobodi.
30 ali 1,5 je vseeno...če si glup je vseeno ali si levi ali desni...moram pa priznat, da samozavest pa ima...še lastno neznanje mu je uspelo obrnit v hecno/pozitivno smer...če že ostalo šepa, pa vsaj govorit zna.
kakor jaz to berem, ta kralj ni nikjer rekel, da je bil v SLO kriv "kozmični dež", pač pa je rekel, da se je nekaj takega zgodilo v neki drugi državi. kaj torej bluzite?
Nekam slaba splošna razgledanost poslancev, sicer pa nevihte na Soncu lahko "ugasnejo" celotno štromarijo na planetu, le kakšen star "Štajer" bo še laufal... Če koga zanima "vesoljsko vreme"... https://www.swpc.noaa.gov/
Jaz pa imam občutek, da ima tale kozmični dež vseeno pomemben vpliv v našem parlamentu in sicer nenehno nekako brklja po podstrešju poslancev tega parlamenta!?
Hjao jao b...., sam sem raje tiho kadar nisem prepričan in poučen o tem kaj govorim oz. želim povedati. Kar tako govoriti tja v tri dni, brez ozadja je pa očitno postala stalnica v Svobodi.
Dečko to dela SDS na 30 letni podlagi ti pa očitaš nekomu po letu in pol svobode in plesa.
30 ali 1,5 je vseeno...če si glup je vseeno ali si levi ali desni...moram pa priznat, da samozavest pa ima...še lastno neznanje mu je uspelo obrnit v hecno/pozitivno smer...če že ostalo šepa, pa vsaj govorit zna.
Ta ''kozmični dež'' bi lahko tudi imenovali ''prst v rit'' PV na bolniški...
taka retorika te plasira v samo jedro sđs svojati
Trol ne ve al je ata ali mama kamoli kaj je kozmičen prah.
Še en , ki se ima za kralja kar je sicer domena domobranskih geologov in astrologov
kakor jaz to berem, ta kralj ni nikjer rekel, da je bil v SLO kriv "kozmični dež", pač pa je rekel, da se je nekaj takega zgodilo v neki drugi državi. kaj torej bluzite?
SdS se obesijo na vsako bilko, ki se jim ponudi..