Slovenija
7621 ogledov

Poslanec, ki je za napako pri glasovanju okrivil kozmični dež, zdaj pravi tako

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 12:42 24.november 2023.

Nekam slaba splošna razgledanost poslancev, sicer pa nevihte na Soncu lahko "ugasnejo" celotno štromarijo na planetu, le kakšen star "Štajer" bo še laufal... Če koga zanima "vesoljsko vreme"... https://www.swpc.noaa.gov/

StarMačk 12:54 24.november 2023.

Jaz pa imam občutek, da ima tale kozmični dež vseeno pomemben vpliv v našem parlamentu in sicer nenehno nekako brklja po podstrešju poslancev tega parlamenta!?

• h4ck3r 11:52 24.november 2023.

Hjao jao b...., sam sem raje tiho kadar nisem prepričan in poučen o tem kaj govorim oz. želim povedati. Kar tako govoriti tja v tri dni, brez ozadja je pa očitno postala stalnica v Svobodi.

• Ender3 14:26 24.november 2023.

Dečko to dela SDS na 30 letni podlagi ti pa očitaš nekomu po letu in pol svobode in plesa.

• h4ck3r 19:55 24.november 2023.

30 ali 1,5 je vseeno...če si glup je vseeno ali si levi ali desni...moram pa priznat, da samozavest pa ima...še lastno neznanje mu je uspelo obrnit v hecno/pozitivno smer...če že ostalo šepa, pa vsaj govorit zna.

• atamama 11:50 24.november 2023.

Ta ''kozmični dež'' bi lahko tudi imenovali ''prst v rit'' PV na bolniški...

• www 13:06 24.november 2023.

taka retorika te plasira v samo jedro sđs svojati

• Ender3 14:21 24.november 2023.

Trol ne ve al je ata ali mama kamoli kaj je kozmičen prah.

Leon 12:55 24.november 2023.

Še en , ki se ima za kralja kar je sicer domena domobranskih geologov in astrologov

• www 13:06 24.november 2023.

kakor jaz to berem, ta kralj ni nikjer rekel, da je bil v SLO kriv "kozmični dež", pač pa je rekel, da se je nekaj takega zgodilo v neki drugi državi. kaj torej bluzite?

• Ender3 14:23 24.november 2023.

SdS se obesijo na vsako bilko, ki se jim ponudi..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.