Naš predsednik vlade nima časa,vedno pride kaj bolj pomembnega,vmes,da ne bo pomote.Sicer se pa njegova vladavina izteka,v to sem popolnoma prepričan.Za koliko nas je spet zadolžil?Bolje,da ne razmišljamo o tem.
Fašist rabi okužbe, da bo lahko prestvil volitve... Če bi res hotel ustaviti epidemijo, bi omogočil delo in šolanje na daljavo tistim, ki bi se radi zaščitili in bi pol Slovenije delalo oz. se šolalo od doma... Ampak nas raje… ...prikaži več sili, da se izpostavljamo, potem bomo pa spet mi krivi in volitev ne bo...
Volitve bodo in vladajoča koalicija bo pokadila svojo zadnjo cigaro.Po volitvah pa vse kriminaliste v akcijo in pozapreti vso golazen,ki je bila vpletena v takšne in drugačne posle.
Kalimeru se godi krivica, kriv je narod, ki mu nagaja in stroka, ki ga ne razume....
JJ se je totalno zbezljalo! 🥴
Aprila bomo gledali samo še hišne preiskave pri teh lopovih.
Haha , huda :-)
Naš predsednik vlade nima časa,vedno pride kaj bolj pomembnega,vmes,da ne bo pomote.Sicer se pa njegova vladavina izteka,v to sem popolnoma prepričan.Za koliko nas je spet zadolžil?Bolje,da ne razmišljamo o tem.
Janša vsak dan sproti dokazuje, da je neuravnovešen psihopat!
Vsak dan sproti dokazuje,da je treba pobrati šila in kopita,spet nas je zapufal,sedaj pa bo Bratovškova spet reševala situacijo.Zgodovina se ponavlja.
Kdaj dobimo nov zemljevid evrope faucijeve pobarvanke.
Fašist rabi okužbe, da bo lahko prestvil volitve... Če bi res hotel ustaviti epidemijo, bi omogočil delo in šolanje na daljavo tistim, ki bi se radi zaščitili in bi pol Slovenije delalo oz. se šolalo od doma... Ampak nas raje… ...prikaži več sili, da se izpostavljamo, potem bomo pa spet mi krivi in volitev ne bo...
Volitve bodo in vladajoča koalicija bo pokadila svojo zadnjo cigaro.Po volitvah pa vse kriminaliste v akcijo in pozapreti vso golazen,ki je bila vpletena v takšne in drugačne posle.
Le kako je mogoče, da v parlamentu sedijo taki presežki, kot je Pavlič?
Pavšič in ne Pavlič. Pravilno in pozorno je treba prebrat in ne tako kot ste vsi novodobniki, samo, da je nekaj, pa ni pomembno kaj.
Poslanec Pavšič takoj zažugal Janši in mu zagrozil z denarno kaznijo. Ha, ha, ha. Revež se napihuje kot njegov šef. Ob prvi težavi pa v koruzo...
,,mark035,, tisi paris kot puhla ripa tud v bašk namorš sipreveč zabit.
Že poznano, vsi drugi krivi,samo on ne!!!
Pavšič ekspert za kemično orožje Batagelj gabo sigurno namestil v udbaško sobo hotela jama
"gabo" - spet nova beseda v SDS retardistanu :) ?