Avto
17254 ogledov

Poslanca zmotila prva pomoč v avtomobilu, sledilo je tole ...

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesna Dolšak 13:11 15.april 2018.

    In kaj v kompletu prve pomoči se lahko v petih letih pokvari? Sterilne gaze in povoji so zapakirani. Navadne obveze in lepilni trakovi tudi. In kako se lahko pokvari obveza ali lepilni trak? Sponka za spenjanje obveze? Ali karkoli drugega ...prikaži več tam not? Blesarija. Gre le za to, da se kompleti menjavajo, s tem pa služijo proizvajalci teh kompletov oz. dobavitelji. Pri nas je vse eno samo zaslužkarstvo in zakoni spisani več ali manj tem zaslužkarjem na kožo.

    • cogocogo 15:30 15.april 2018.

      in gospa drzava pobere svoj davek ,,in naj mi kdopove koliko teh kompletov je bilo kdaj uporabljanih ,,,sam imam avto ze ogromno let a se nikoli nisem odprltega kompleta ,,samo ko grem na tehnicni me tam hebejo z datumom ,,drugac ...prikaži večz datumom ,,drugac e pa ob tezji nesreci z tem SRANJEM nimas kaj pomagati ,,,za neke praskice patega tako ne rabis je ze boljs e ce ti na to kuza poscije kot pa ti zavojcki

    • Avatar Miro Per
      Miro Per 18:23 15.april 2018.

      Res je da lepilni trak zgubi lepljivost

    • Majazmaja 18:53 15.april 2018.

      Vesna Dolšak, ne klati takih bedarij in se ne blamiraj! Nobena prva pomoč ne ostane brezhibna 5 let. Materiali se v letih iztrošijo (sponke, gaze, povoji, lepilni trakovi), izgubi se elastičnost, da ne govorimo o sterilnosti. Sama prvo pomoč menjam ...prikaži večm na 2 leti, vedno dodam še kar nekaj zadev, ki jih DOKUPIM posebej (rokavice ...). Ja, zdravstveno izobrazbo imam ...

  • brencl47 08:18 15.april 2018.

    Kakšni roki oz. pogoji pa so določeni v tujini - npr. Avstriji, Nemčiji, Švici, itd. ? Zakaj pa o tem ni niti besede?

    • Lovebites 12:06 15.april 2018.

      Zakaj pa bi morala biti?Zivimo v Sloveniji.Res je,smo na zalost zbalkanizirani do konca,ampak zakaj vedno gledat k sosedom,ker je tam boljse?Verjemi,da ne.Se tudi njim poslabsuje zaradi musli prislekov.Tudi to prinese posledice.Slovenci smo dovolj sposoben in pameten narod,da se drzimo slovenskih zakonov.

    • Avatar Leon
      Leon 12:18 15.april 2018.

      Pametno je da pogledamo sosedom kadar nas bedaki prepričujejo ,da imajo prav ! Sicer pa je naša zakonodaja spisana po merah vladajoče klike in ne za dobro ljudstva.

    • Lovebites 12:23 15.april 2018.

      Ja,Leon,te popolnoma razumem.Ampak ba zahodu ni vec vse tako uh in ah in zakonsko poslihtano kot vcadih.Balkan pa itak katastrofa.In mi smo nekje vmes...pocefurjeni,ampak hocemo se zgledovati po zahodu.Z normalno obladtjo v drzavi ni potrebe,da se primerjamo z zahodnimi sosedi.Ce ...prikaži več nasi niso sposobni napisat roka veljavnosti pp,,baj se skrijejo.Saj imamo same retardirance ba polozajih.Cimprej da grejo,so naredili ze za veeeelikooo milijard skode.

  • Avatar Miro Per
    Miro Per 18:21 15.april 2018.

    Na tehničnem pregledu nihče ne reče zamenjaj vsebino ki ji je potekel rok ampak zamenjaj PRVO POMOČ

  • tecumseh_1975 08:58 16.april 2018.

    toel je itak popoln nesmisel, ki služi edino polnjenju žepov proizvajalcem PP. Če pomislim kakšne zadeve, sem imel v vojaški PP, in koliko stare, potem bi moral biti že petkrat mrtev.

  • borut08 20:11 16.april 2018.

    Jp tole je pa sigurno najpomebnejsa novica oz.tema in Ljubo bo resil svet oz.SDS.

  • matermila 06:40 14.julij 2018.

    a le če izdelovalec sanitetnega materiala, ki se namešča na poškodovano kožo, zagotovi, da bo ta varen za uporabo deset let od izdelave oz. Tega filma ne boste gledali,noben proizvajalec,ki ga ščiti zakon in na podlagi tega proda toliko in ...prikaži večin toliko robe,si ne bo sral v svoj krožnik.

  • zdrej 23:42 15.april 2018.

    To, da se mora menjati PP tako pogosto so krivi poslanci sami oz ali naj kar v tem primeru zamenjamo l za r? Ni pametne osnove, zakaj so datumi na povojih in ostalih sterilnih zadevah. Če pa so, pa jih ...prikaži večh naj kdo tukaj napiše (ter opravi novinarjevo delo). V primeru, da obstajajo oz. v trenutni situacijii bi pa bilo smiselno PP odnesti v ZD in jo tam zamenjati z novo. seveda recimo vsaj mesec pred pretekom, da oni lahko to porabijo.

  • komentator50 19:18 15.april 2018.

    Povsod,kjer država lahko kaj pokasira,ima neverjetno skrb za državljane.Sicer se pa preveč ne sekira za njihovo zdravje.Govorim o državi.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 21:48 15.april 2018.

    Pri treh avtomobilih se je do sedaj nabralo pol garderobne omarice nerabljenih kompletov za prvo pomoč. Le enega sem odprl, ker sem v delavnici potreboval obliž in se mi ponj ni dalo stopit v hišo. Ker imam tega resno vrh ...prikaži več glave sem si rekel, da bom naslednjemu kar sam profesionalno podaljšal rok trajanja, če bi se pa kdo ob prejemanju prve pomoči pritoževal nad datumom prvega povoja bom raje počakal na reševalce da ga ne zastrupim, pa četudi ...

  • Marka Skace 12:51 15.april 2018.

    V nobenem zakonu ni zapisano da te zaradi pretečenega roka prve pomoči lahko policist sploh kaznuje z denarno kaznijo, razen , da te vljudno opozori na to.

    • cogocogo 15:35 15.april 2018.

      narobe ,,to ti ze na tehnicnem narocijo zamenjavo,,ce je zdeva pretecena moras kupiti novo drugece ne naredis tehnicnega ,,sicer pa vazni so davki ,,,,lahko pa si zadevo sposodis pa je in policaji ne gledajo dtumov ,,pa saj niso bolnicarji da ...prikaži večso bolnicarji da se se z tem ubadajo ,,

    • matermila 06:44 14.julij 2018.

      Sposoditi si stvar,ki stane 7 €,je malo mimo.Je pa res,da je mimo tudi to,da po 5 letih povoj,ki je zapakiran propade in je to samo potuha proizvajalcem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.