Navadno preseravanje.Za 8€dobis v trgovini celo torto.Okej,serijska proizvodnja in teh 200 cesenj ni isto,ampak vseeno.Zakaj pa potrebujejo tako dolgo za to?Ni nic posebnega.To je isto kot pri 'Gostilna isce sefa' stil.Gres tja,das 2x v usta in konec.Potem pa v Mcdonaldsa… ...prikaži več al pa v normalno restavracijo,da se clovek vsaj naje.
Za 8€ naj se grejo preseravat s temi fensi smensi forami drugam.
zaradi mene jo lahko delajo 12 ur, sam če je na koncu samo lepa, okus pa ne seže niti gležnjem babičinega "grdega" štrudla, si jo lahko nekam vtaknejo ;)
Nimam v sebi sovrastva(moras vedet ,kaj je sovradtvo),ljubosumen tip cloveka pa nikoli nisem bil.Samo napisem,kar mislim.Mam toliko zdrave samozavesti,da ni potrebe po ljubosumju,ni pa edini,ki naj bi kaj ustvaril...neko jajco za 8€?Ne me smejat.
To je pa res zivljenjski dosezek.
Tole ni vredno 2 € ! ! ! ! !! Če pa se hočeš preseravat in biti šik ………………….
En jo pohvali drugi skritizira.....se prav nic neves....kt to ,da jo mors probat
Ma tud 2 evra ne dam za 1 cesnjo!!!
Navadno preseravanje.Za 8€dobis v trgovini celo torto.Okej,serijska proizvodnja in teh 200 cesenj ni isto,ampak vseeno.Zakaj pa potrebujejo tako dolgo za to?Ni nic posebnega.To je isto kot pri 'Gostilna isce sefa' stil.Gres tja,das 2x v usta in konec.Potem pa v Mcdonaldsa… ...prikaži več al pa v normalno restavracijo,da se clovek vsaj naje. Za 8€ naj se grejo preseravat s temi fensi smensi forami drugam.
zaradi mene jo lahko delajo 12 ur, sam če je na koncu samo lepa, okus pa ne seže niti gležnjem babičinega "grdega" štrudla, si jo lahko nekam vtaknejo ;)
Hudo subjektivna in nestrokovna ocena. Kot bi imel avtor kakšno zamero do Karima.... Neprofesionalno. Aja, saj vendar berem Žurnal24. Sorry.
Glede na vlozen cas in energijo je sladica zagotovo vredna 8 evrov oz. se bistveno vec.
Tadej ti si pa tak hepan,v lajfu se nisi napisal enega normalnega in pametnega posta.S katerega planeta si oziroma na cem si?
Nismo vsi polni sovrastva in ljuvosumja do tistih, ki so v zivljenju nekaj ustvarili.
Nimam v sebi sovrastva(moras vedet ,kaj je sovradtvo),ljubosumen tip cloveka pa nikoli nisem bil.Samo napisem,kar mislim.Mam toliko zdrave samozavesti,da ni potrebe po ljubosumju,ni pa edini,ki naj bi kaj ustvaril...neko jajco za 8€?Ne me smejat. To je pa res zivljenjski dosezek.