Svet
24 ogledov

Poškodbo na krilu letala sanirali z lepilnim trakom

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mijaliza 17:19 27.marec 2015.

Kaj mi gre na k**** ljudje, ki so strokovnjaki na vseh področjih, vse vedo in vse obvladajo, skratka so najbolj pametni......Dragi moji če bi bili ljudje seznanjeni z vsaj 50% kako deluje letalska industrija si nebi nihče več upal letet. ...prikaži več A pa vi mislite da je pilot v kabini za to da opravlja letalo? Že zelo dolgo je pilot v kabini, da se takšni veleumi kot je oseba ki je poslala fotografijo počutijo bolj varne. V resnici letalo že dalj časa leti računalnik, ker pilot preprosto ni več sposoben opravljat tako zapleten stroj.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:02 27.marec 2015.

ma men je že to čudn da so najprej sumili da gre za počeno vetrobransko steklo...potem so pa kr naenkrat vso krivdo brez pomisleka prevalili na kopilota in takoj izločil vse druge možnosti. Zdej pa pride ven še fotka lepilnega ...prikaži več traku uporabljenega na začetku letošnjega leta. nevem no ..mal mi je sumljiv da neki ne skrivajo tole...

• KOJAK 14:39 27.marec 2015.

Če boš še enkrat pozorno prebral boš ugotovil, da nikjer ne piše da je to letalo iz članka strmoglavilo.

• Papaja Popi 15:51 27.marec 2015.

Čisto lahko da je letalska družba obdolžila kopilota namerno, da ji v tem primeru ne bo treba plačati odškodnine ker, če bi bilo z letalom tehnično kaj narobe, bi bile odškodnine ogromne in bi letalsko družbo lahko kar zaprl..

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:36 28.marec 2015.

No mogoče sem mal narobe razumel. Verjetno imaš prav. Ampak vseeno mi ne da miru to vetrobransko steklo. Rekl so da je kopilot dihal ko je pilot poskušal udret v kabino. Ampak kaj pa če se mu je kej zgodil...kaj ...prikaži več če je mel kap..kaj če nevem kaj... Mislm ja ok to je sam ugibanje sam...čudno mi je da če je hotel se ubit al pa ubit druge..da je to počel 18 minut. Da ni nevem..direkt pikiral dol al pa neki. Nevem..neki mi ne da miru pr tej trenutni verziji zgodbe....

• mph 14:39 27.marec 2015.

Mislim, da so sumili na počeno steklo, dokler še niso imeli podatkov, da je en pilot zapustil kabino ... pa je bil sum, da se je nekaj moralo zgoditi obema pilotoma sočasno, da je letalo treščilo. Sicer kot vedno bolje ...prikaži več počakat še na končne ugotovitve, vendar je dejstvo (če je sploh karkoli dejstvo dan danes :-)), da policija preiskuje kopilota, zaslišali so tudi njegove starše, kot kaže je res bil na zdravljenju na psihiatriji kar leto in pol, ..... Skratka, zaradi narave dela pred 30 in več leti sem moral tu pa tam letet, ampak mi je bila vedno prava muka, vse tisto tresenje pri vzletu, zletu, .... danes pa me nihče več ne spravi na letalo, pa tudi nobene potrebe nimam za letet. :-)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.