Taktika pred tekmo. Čimbolj hvalit nasprotrnika in ga na ta način vsaj malo uspavati. Sicer sem pa optimist . Slovenija , gre naprej.
Če že nismo zmagali,je pa oblak ubranil enajstmetrovko od ronalda,to je zame zmaga
Fučka se mi za fuzbal, ampak joj kako bi našim privoščila, da scat peljejo Portugalce.
@Mehičanka76...,je to možno,da sem jaz iz dneva v dan mlajši🛡.
Ko bodo Portugalci drevi šli domov, bo Ronaldo šel na psihiatrijo!
Pustimo se presenetit. Jaz ne bom nič razočaran, če naši izgubijo, še vedno so odlični, glede na to, do kod so prišli.
Naj spustijo portugalci Ronalda naprej, da izzove prekršek. Enajstmetrovke J.Oblak še nikoli ni obranil še posebno ne od Ronalda.
endrek imaš lahko še bolj butast komentar???
Kaj je srbine? Se ze iz pasaluka javljas ali si sel jokcati na Kosovo polje!?
Ravno poslušam fuzbal in Ender3 veš kaj, Oblak je ravno obranil Ronaldovo žogo.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Taktika pred tekmo. Čimbolj hvalit nasprotrnika in ga na ta način vsaj malo uspavati. Sicer sem pa optimist . Slovenija , gre naprej.
Če že nismo zmagali,je pa oblak ubranil enajstmetrovko od ronalda,to je zame zmaga
Fučka se mi za fuzbal, ampak joj kako bi našim privoščila, da scat peljejo Portugalce.
@Mehičanka76...,je to možno,da sem jaz iz dneva v dan mlajši🛡.
Ko bodo Portugalci drevi šli domov, bo Ronaldo šel na psihiatrijo!
Pustimo se presenetit. Jaz ne bom nič razočaran, če naši izgubijo, še vedno so odlični, glede na to, do kod so prišli.
Naj spustijo portugalci Ronalda naprej, da izzove prekršek. Enajstmetrovke J.Oblak še nikoli ni obranil še posebno ne od Ronalda.
endrek imaš lahko še bolj butast komentar???
Kaj je srbine? Se ze iz pasaluka javljas ali si sel jokcati na Kosovo polje!?
Ravno poslušam fuzbal in Ender3 veš kaj, Oblak je ravno obranil Ronaldovo žogo.