U kakšna novica, mali Pipi se je osamosvojil.! Morda je tudi kakšen podmladek na poti.? Povabljenena je bila verjetno cela zelena družina, da so mu svečano nabili roge.
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR.
......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Čestitke!!!! Eni so za to,da si ustvarijo družino,drugi pa imajo radi bullmasstife,mamila,alkohol,krave,ovce,...,potem imamo v EU parlamentu 2 take,ko ne morejo ali pa imajo skoz splave.... . Skratka,čestitke Žanu in njegovi srčni izbranki.
Le kam je gledala ta ženska?
V denarnico.
A tko kot Kresalka.😂🤣😀
Le katera je vzela tipa brez značaja in brez ličnic??
Samo oseba kot je on .Gliha vkup štriha.
Srečno! Velik korak za Žana in za partnerico, manjši korak v Darwinovi evolucijski teoriji nadaljevanja vrst ...
U kakšna novica, mali Pipi se je osamosvojil.! Morda je tudi kakšen podmladek na poti.? Povabljenena je bila verjetno cela zelena družina, da so mu svečano nabili roge.
Si bo mladi gospodič ustvaril družino tako kot se spodobi... . On ni jalova Babayaga Fajon in na pol jalova Joveva... .
Floki...spet mešaš nekaj, kar ne gre skupaj. Kaj imajo Fajona, Joveva skupaj s piggyface-om. Btw.Joveno je nedavno rodila, g.Irgel ne bo nikoli.
Ja,bogi revež,saj ti bo žolč šel.... .
Floki...ti pazi na jetra in žolč, alkohol ti jih razkraja ! Še koža ti porumeni, potem si gotof.
Ljubi bog, a so tudi takšne ženske na svetu?
Ubogi njegovi otroci .
Važno,da bojo po atiju in mami,živi in zdravi.
Floki...govoriš po sebi, aktivizem ti ne leži !
Joj,vsaj,da ne bi tudi njegovi otroci v bodoče zašli v politiko......
Ja hudiča, kera ga j pa votva?
Kako je pa možu ime
Oba sta tko grda, da bota morala taprva dva otroka ubit!!
Mahnič mi ni ravno preveč všeč, a nekateri komentarji so pa res prestopile meje dobrega okusa, če že niso žaljive.
Tudi Mah-nič žali vse po vrsti, je vsaj nekaj dobil nazaj
A je že dobila službo v js?
prase zahojeno fuj
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
kaku desa terdejč tak fauš.
Svinja, kot svinja, četudi ni rdeča 😊
Svinja, kot svinja, četudi ni rdeča 😊
Čestitke!!!! Eni so za to,da si ustvarijo družino,drugi pa imajo radi bullmasstife,mamila,alkohol,krave,ovce,...,potem imamo v EU parlamentu 2 take,ko ne morejo ali pa imajo skoz splave.... . Skratka,čestitke Žanu in njegovi srčni izbranki.
Floki...tvojo čestitko si Žan z detektivi šteje v čast. Sta kot Pipi in Melkijad 😎
JJ JE ZAKON.🎓👑
Pol ga vzem v zakonsko posteljo.
Pa dejmo reč,da nisem glih Kresalka ali Sukićeva....,ali še bolje Senica.