Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
23861 ogledov

Porabo vode bodo po novem spremljali kar s smetarskimi kamioni

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:56 05.november 2024.

Kako nas imajo za norca in narod še kar sledi tem neumnostim

• bandit 10:33 05.november 2024.

No DARE 326 v Angliji v števec vtakneš kartico z dobroimetjem, ko porabiš količino plina, vode, elektrike in ne vem kaj še teh dobrin ni več. Mi plačujemo vse za nazaj. Zato ostanimo kjer smo in pri čemer smo.

• dare326 09:09 05.november 2024.

Digitalne merilnike sem hotel uvažati že pred 25 leti, pa so me gledali zabodeno, kaj mi je padlo na pamet. Angleži so to prvi uvedli že takrat. Vodovodar je šel s čitalnikom mimo hiše in odčital kodo in porabo. Sedaj ...prikaži več je to bolj avtomatizirano, poraba baterije manjša in večji doseg signala.

• alen04 09:35 05.november 2024.

Jeba pa je, ko merilnik kaže napačno stanje. Pa se lahko sprehajaš ves dan ali mesec. Vesel sem, da imamo zbiralnik za deževnico. O kvaliteti vode sploh ne bom izgubljal besed. Res pa je, da smo odmaknjeni od nižinskih predelov ...prikaži večv in seveda industrije.

• dare326 09:44 05.november 2024.

Vsi merilniki imajo zagotovljeno točnost po standardu, menjava na 5 let sledi iz statistike rezultatov umerjanja, kar kontrolira inšpekcija. Nezaupanje ni potrebno.

• alen04 09:47 05.november 2024.

Dare, preberi članek ponovno, sploh tisti del iz Pirana.

• dare326 10:42 05.november 2024.

Sem prebral, UZ merilniki so točni v deklariranem območju. Možno je, da so rezultati pri umerjanju ok, na terenu pa ne, da niso ozemljeni ali pa uporabniki goljufajo, nimajo pojma, koliko vode porabijo, itd. Kje mora biti ventil za merilnikom, ...prikaži več da ne vpliva na meritve, je predpisano, verjetno 3-5D cevi. Svoj vodomer čitam dnevno že leta. Iz prekomerne porabe sem ugotovil izpust.

• dare326 10:46 05.november 2024.

Vsi vodovodi imajo za vsako črpalko vgrajene UZ merilnike pretoka in trenutno spremljajo porabo. To ni neka nova tehnologija, Tako se meri že vsaj 30 let.

• alen04 10:53 05.november 2024.

dare, manj kompliciraš, bolje je za vse. Mislim kaj je enim dolgčas.

• alen04 10:54 05.november 2024.

Dare, vsi so v zmoti, seveda imaš samo ti prav. Sedaj boš bolje spal, mar ne? O mader faking za kaj vse imate eni čas, mislim dej no, čilaj djud.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.