"Za začetek leta 2019 se dajmo pozabavati tudi z najmanjšimi podrobnostmi. Pa začnimo z zavistjo kritikov, tistih, ki so bili spočeti zaradi luknje v kondomu. Je**m vam mater, babice in celotno družinsko deblo. Ne dolgujem vam ničesar. Moj uspeh je… ...prikaži več predvsem zasluga boga, mene in mojih bližnjih, ki so verjeli vame. Za ostale - nepomembni ste," je zapisal Ribéry.
Dobro je povedal ! Kdo bi ga poznal in pisal o njem ,če ne bi bil tako uspešen ?
Wow, to pa je pravi vernik.
"Za začetek leta 2019 se dajmo pozabavati tudi z najmanjšimi podrobnostmi. Pa začnimo z zavistjo kritikov, tistih, ki so bili spočeti zaradi luknje v kondomu. Je**m vam mater, babice in celotno družinsko deblo. Ne dolgujem vam ničesar. Moj uspeh je… ...prikaži več predvsem zasluga boga, mene in mojih bližnjih, ki so verjeli vame. Za ostale - nepomembni ste," je zapisal Ribéry. Dobro je povedal ! Kdo bi ga poznal in pisal o njem ,če ne bi bil tako uspešen ?
Bleh kako lahko žre surovo meso, pfuj.
Biftek NI surovo meso. Tisto je tatarski biftek. Čisto nekaj drugega.
Zdaj bo šele biftek dobil pravo ceno....
kakšen nateg !!!! Za navaden rozbif s hrbtenico in kompletno rebrno kostjo 1200 evrov !!?? Verjetno tu velja : "dražje je , slastnejše je "
T- bone steak. In malo neumnosti.