tomašič je kandidat za pomozno solo oz. morda ne bi naredil sprejemcev. Dokler nisem videl njega nisem verjel, da slovenija premore toliko zarukancev. še vedno! in potem sem videl amebast nasmeh ranta, za katerega ne vem tocno kaj je. skratka.… ...prikaži več toliko retardirancev najdes na kupu samo se na fešti SDS.
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem ......... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
He, he. Tomašič je strup za levake. Novinarka naj pravilno nosi masko ali pa sploh ne. Lahko, da sta kaj že imela. Novinarji se med seboj ne ljubijo preveč.
tomašič je kandidat za pomozno solo oz. morda ne bi naredil sprejemcev. Dokler nisem videl njega nisem verjel, da slovenija premore toliko zarukancev. še vedno! in potem sem videl amebast nasmeh ranta, za katerega ne vem tocno kaj je. skratka.… ...prikaži več toliko retardirancev najdes na kupu samo se na fešti SDS.
Tako vprašanje novinarki v javni oddaji si lahko privošči le primitivni prostak iz šole velikega vodje na Trstenjakovi!
Točno po standardih 24 Nove TV......
In kako o kondom taisti novinar po sexu ? Enostavno ! Prdne
Kako odstrani kondom novinar ? Prdne ..
Tovrstne izjave točno pokažejo intelekt zaposlenih osebkov na nori TV
Zarukance sem videl še predno se je Tomašič pojavil na tv..
U prava tema za Noro24tv. Oni Tomašič, je beda od bede, nekam me prime samo, da ga vidim, bog ne daj slišim. Manipulator, ki ni vreden imena.
Torej imaš vsekakor korist, ko ga vidiš in poslušaš.. le tako naprej..
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ......... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
a tudi pri kapelici je ful potrebna.
Še ena v vrsti "znanih" Slovencev!!!
Vse, o njenem dometu, je pokazal posnetek, ko ji celo en =0 daje navodila, za prirejene posnetke..
Boris je legenda,..ha..ha.. In čisto prav jo je vprašal. Kdo je dovolj neizobražen da nosi masko pod nosom, si drugačnega vprašanja niti ne zasluži.
sam res ker novinarka neki kao lepa pisumka..goni jo
He, he. Tomašič je strup za levake. Novinarka naj pravilno nosi masko ali pa sploh ne. Lahko, da sta kaj že imela. Novinarji se med seboj ne ljubijo preveč.
Blondinka bo našla izgovor, pa je kondom gor al pa dol..