Rabijo novinarja, ki bo v enem tednu pripravil 5 minutni komercijalni prispevek..Sliši se lepo in zelo obetavno. Kmalu bo ocenjeno kot zelo priljubljeno. Pa kdo lahko trezno spremlja njihove informativne oddaje, če je več Hofer in Kinder oglasov kot, pa… ...prikaži več uporabnih vsebin..Bojkotirat je treba to greznico oglaševanja..
Saša Lozar pa periodično kar, dnevna urednica. Za nagrado za hitrostno posredovanje prispevkov. Potem ostane več časa za njihovo glavno dejavnost. Oglaševanje v najslabšem pomenu besede..
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino.
Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Rabijo novinarja, ki bo v enem tednu pripravil 5 minutni komercijalni prispevek..Sliši se lepo in zelo obetavno. Kmalu bo ocenjeno kot zelo priljubljeno. Pa kdo lahko trezno spremlja njihove informativne oddaje, če je več Hofer in Kinder oglasov kot, pa… ...prikaži več uporabnih vsebin..Bojkotirat je treba to greznico oglaševanja..
Mi gledamo zgolj Novo TV 24 v službi resnice :-) :-)
Kakopak !! Oni ponujajo vizito vsak dan in ne zgolj v petek..
Tretjerazredne novinarke postajajo voditeljice..res jim gre slabo
Saša Lozar pa periodično kar, dnevna urednica. Za nagrado za hitrostno posredovanje prispevkov. Potem ostane več časa za njihovo glavno dejavnost. Oglaševanje v najslabšem pomenu besede..
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Ta trenutek še bolna, bodočnost pa sila negotova tistemu, ki bo temu nasedel..Dejavu