NEHAJTE, NO!!! Sedaj boste že pisarili o tem, kako je kdo zadovoljen ali nezadovoljen s svojim frizerjem??? A res nimate več nobenega spoštovanja do bralcev?
Znani Slovenc? Sem nekaj malega gledal ta šov.
To bi bolj sedel naslov,"Ena od vidnejših hudo motenih oseb v Sloveniji".Tako nekako,ali pa, "Pacienti na živcih so spet v igri".... .
To je tak tip čovjeka,da če bi mu rekel, "A si gledo fudbal,Turska je izgubila"... .Pol bi se pa revež spet tresel ko šiba na vodi,da bi mu še zobje škripali,kričanje, grožnje... .
Pač še eden od pripadnikov mirne religije in religije brez rasistov, ki so pretvorili v mošejo našo Cerkev in kjer smo za njih neverniki. Sedaj se razmnožujejo pri nas in kmalu bodo hoteli svoja primitivna pravila vsiliti tudi nam. Kot… ...prikaži več bi rekli dol: Živi bili pa videli.
To je tisti pacient iz Big Brotherja,ko je bila Mirela... .Ko si mu "prst pokazal" se je tresel ko šiba na vodi in grozil... .Tudi za mizo ni jedel po človeško,je bilo bolj po živalsko... .Z eno besedo katastrofa od človeka.
Ze nekdo ki si zazeli poletno ovcjo frizuro pove vse o sebi .... Naj se vrne med pastirje znani cistokrvni slovenec ,vi pisuncki teh bedarij pa pojdite malo na dopust.
Pa kak znani Slovenec? Ni čudno da si vsi že delajo norce iz vas novinarjev. Glavni bebci v državi ste. V 90%, da ne bom krivičen do tistih nekaj normalnih. Blesav članek do amena.
Še predno sem prebral sem vedel da je čefur. In pa "znani Slovenec" ojoj katastrofa
Kaj on sploh dela pri Slovenskih frizerjih. On bi moral v Turčiji kamenjat hudiča.
Spet eden, ki išče pozornost, naj se striže sam,
Kakršno "slovenštino"govori je še predobra frizura zanj!!
NEHAJTE, NO!!! Sedaj boste že pisarili o tem, kako je kdo zadovoljen ali nezadovoljen s svojim frizerjem??? A res nimate več nobenega spoštovanja do bralcev?
Znani Slovenc? Sem nekaj malega gledal ta šov. To bi bolj sedel naslov,"Ena od vidnejših hudo motenih oseb v Sloveniji".Tako nekako,ali pa, "Pacienti na živcih so spet v igri".... .
Ćapac, ne pa znani Slovenec. Naj zgine v Bosno in striže ovce, čobanče nevaspitano
To je tak tip čovjeka,da če bi mu rekel, "A si gledo fudbal,Turska je izgubila"... .Pol bi se pa revež spet tresel ko šiba na vodi,da bi mu še zobje škripali,kričanje, grožnje... .
Pač še eden od pripadnikov mirne religije in religije brez rasistov, ki so pretvorili v mošejo našo Cerkev in kjer smo za njih neverniki. Sedaj se razmnožujejo pri nas in kmalu bodo hoteli svoja primitivna pravila vsiliti tudi nam. Kot… ...prikaži več bi rekli dol: Živi bili pa videli.
Znani Slovenec? Prvič slišim zanj. Frizura je pa čisto v redu. Edino če je hotel imeti kodre ali drugo barvo las, lahko sprejmem njegovo tožbo.
To je tisti pacient iz Big Brotherja,ko je bila Mirela... .Ko si mu "prst pokazal" se je tresel ko šiba na vodi in grozil... .Tudi za mizo ni jedel po človeško,je bilo bolj po živalsko... .Z eno besedo katastrofa od človeka.
Ta še sam ne ve, kaj hoče. Pa nehajte že enkrat s temi slovenci, ki to NISO!!
Ze nekdo ki si zazeli poletno ovcjo frizuro pove vse o sebi .... Naj se vrne med pastirje znani cistokrvni slovenec ,vi pisuncki teh bedarij pa pojdite malo na dopust.
Jaz sem se dal ostriči spodaj , pa tud nisem glih zadovoljen ! Frizerka je bla čist zmedena in mi je naredila štenge .
Aja, sem pa mislil, da imaš tako velikega, da je morala štenge narediti, da je lahko nanj prišla...
Čudn.. nobenga minusa do sedaj.. Bravo-- pa ni je ti to S on Slovenca.. pa če tudi sere..
Pa kak znani Slovenec? Ni čudno da si vsi že delajo norce iz vas novinarjev. Glavni bebci v državi ste. V 90%, da ne bom krivičen do tistih nekaj normalnih. Blesav članek do amena.
Dobro, da ni Luka Dončič, JJ, Primož Roglič ali bog ne daj Aleksandra Pivec. Kdo je sploh Jasmin Cerić oz. kaj dosega v življenju?