Slovenija
20 ogledov

Pomagali ste nam osvežiti portal

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stalker 19:40 13.julij 2011.

Vsem, ki ste nam poslali pohvale, kritike in predloge, še enkrat hvala.kritike hahahahha kva so tooo budale jaooooooooooooooo hohooho hahahahah zahvall so se nm k smo jim posiljal kritike pol ni problem vm bom jst se pisu kritike ...prikaži več brez skrbi jim mam na zalogi prva kritikasske mi je slika k objavm komentak ajmo prva kritika jutr ste ze zajebal to je že nepopoln žurnal dobr ajmo recmo da so novise kr uredu sam mene mot k se enkrat k objavm ni moje slike nikjer pa sm jo ze na profiju uploudu pa shranu pa se kr ni ne dela đabe konc slab je ta zurnal ni slike je isto k da nebi delal pou zurnala

• Undertaker 10:29 14.julij 2011.

Če boste, po vzoru hrvaškega 24sata, en dan v tednu (tam je to sreda) brez reklam, pa malce kvalitetnejše članke objavljali, bo pa žurnalček odličen portal. Oblika je fajn, vsebine pa večinoma pomanjkljive. Pa slovničnih napak je preveč.

• stalker 19:35 13.julij 2011.

pomagal tko k objavs en komentar ti pol slike ne pokaze ja tko smo mi kao pomagal lažnivci eni

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.