za par stotakov se vedno takoj aktivira množica patrulj, ne daj bože da se kdo loti banke, čeprav so vse te tatvinice zavarovane.. kjer pa se krade milijone, nikoli v glavnem nič.
Res posran sistem fu(t)-ramo..
Pri meni je pa politika oz.oblast in njihova Policija očitno malo popustila z akcijo prograf in bombardiranje medijev ter družabnih omrežjih z točno določenimi novicami in tajmingom z namenom pranja možganov in prikrivanja dejstev,ker sem preveč kritičen in glasen do… ...prikaži več politike-kov in njenih kriminalnih dejanj ter sistema ter zlorabe zdravstva in mi tako načrtno škodovati,izsiljevati,utišati...
Verjetno niso bili pripadniki zaščitene rase. Njih ne preganjajo.
za par stotakov se vedno takoj aktivira množica patrulj, ne daj bože da se kdo loti banke, čeprav so vse te tatvinice zavarovane.. kjer pa se krade milijone, nikoli v glavnem nič. Res posran sistem fu(t)-ramo..
Kurje tatove je lažje spraviti v čuzo. Pa še za statistiko je fajn, da se lahko duvajo s % rešenih primeriv.
Tudi đankiji morajo za drogo "zaslužit".
Butla, za nekaj fičnikov z zapor. Mogoče si želita toplega ugodja Doba?
Pri meni je pa politika oz.oblast in njihova Policija očitno malo popustila z akcijo prograf in bombardiranje medijev ter družabnih omrežjih z točno določenimi novicami in tajmingom z namenom pranja možganov in prikrivanja dejstev,ker sem preveč kritičen in glasen do… ...prikaži več politike-kov in njenih kriminalnih dejanj ter sistema ter zlorabe zdravstva in mi tako načrtno škodovati,izsiljevati,utišati...