Šiško je prišel na Osankarico vprašat Pahorja, če ga lahko kot predsednik države pomilosti za tistih dober mesec dni. Če bi mu uspelo priti do Pahorja bi mu ta odgovoril, da za to ni pristojen, (itak ni pristojen za nič)… ...prikaži več) Pravi naslov za pomilostitve je murgeljsko lutkovno gledališče.
ja sej to slovenčeke ne zanima dokler jim ne oropajo bajto ali pa kaj ukradejo, slovenc je pač najbolj gnil narod kar obstaja posran do konca in se samo nekaj preserarva, sramota da sem slovenc
ne vem komu je naslovljeno , ampak ce je meni ... po mojem niste pravilno razumeli ,, je pa res da je jj ena figura , ampak verniki nova24 in še kaj mislijo da ni tako ,,,, oprostite žal je… ...prikaži veče tako ... igrajo se z nami
ja neverjetna zgodba, še čudno da ni prikorakal do policijske postaje s prekrižanimi rokami ... res verjamem jelinčiču, da bo šiško prišel do parlamenta, 100%
predal se je kot jezus, ki so ga izdali podli židje ... in ravno tako so podli slovenčki, ki so izdali tega človeka ki je borec in domoljub in ni ničešar storil proti državi sloveniji ... človek je aktiviral svojo… ...prikaži več skupino tako kot so vaške straže in tudi oni imajo probleme, vojska pa ne sme skrbeti za mejo ... pa kje mi živimo? migrant ima pravico da te ustreli v čelo, ti se mu pa ne smeš upirat ker to je prekršek ... prokleta država stokrat, naj crkne ta slovenistan
Poglejte tega Šiška star je 50 let ,nima delovne dobe ,živi na socialki in jebe državo ! Kam smo prišli ?
prišli smo v slovenistan
j...š tako državo,ki jo je strah enega Šiška.
Unga malarja ki je bande SA zakuhal se tudi niso bali
Verjetno bo nekoč posnet film po scenariju-Na Osankarici v prvih dneh leta 2020 prijeli enega zadnjih partizanov,ki še nima borčevske pokojnine.....
ma ko jebe to osankarico, vse je zlagano
k bi se tko potrudili policaji pa sodišče še kje drugje tm na vrhu..tam kjer domuje golazen
V živo si je zaželel slišati pahorizme.
Pahoor je gotovo rekel, kako fantastični fant.
Wooou ,kakšen podvig.Tolk panike za enega Šiška.Ampak ata Zoki ki serje državi po glavi pa nič.
Hotel je osebno spoznati manekena in imeti slavnostni govor o "četrtem" žeblju, ki si ga je zabil za odhod v celico.
Šiško je prišel na Osankarico vprašat Pahorja, če ga lahko kot predsednik države pomilosti za tistih dober mesec dni. Če bi mu uspelo priti do Pahorja bi mu ta odgovoril, da za to ni pristojen, (itak ni pristojen za nič)… ...prikaži več) Pravi naslov za pomilostitve je murgeljsko lutkovno gledališče.
zakaj naj bi ga pomilostil, kaj je sploh naredil proti državi , pa vi ste vsi bolani
Medtem, ko so lovili Slovenca, domoljuba, se je 632 ilegalnih emigrantov mirno sprehodilo preko državne meje v Slovenijo.
ja sej to slovenčeke ne zanima dokler jim ne oropajo bajto ali pa kaj ukradejo, slovenc je pač najbolj gnil narod kar obstaja posran do konca in se samo nekaj preserarva, sramota da sem slovenc
Jebem vam mater vsem minusarjem, ritolizcem kozojebcev.
Kaj je narobe z našim pravosodjem? Vse niti iz ozadja vleče JJ. Kam gremo? Nazadnje bo delomrznež Šiško dobil še odškodnino.
vssen niti vleče jj, torej se je on sam sebe spravil v zapor ... za vse je kriv jj, tudi če je slabo vreme, kje vam je logika
DAJ NE PAMETUJ TESLO
Vzemi si pomirjevalo za sindrom JJ, budalo neandertalsko.
ne vem komu je naslovljeno , ampak ce je meni ... po mojem niste pravilno razumeli ,, je pa res da je jj ena figura , ampak verniki nova24 in še kaj mislijo da ni tako ,,,, oprostite žal je… ...prikaži veče tako ... igrajo se z nami
Tako si je želel Pahorjeve bližine...in borčovske pokojnine. Dobil pa bo toplo celico...
Zakaj se vardisti ne oblečejo v partizanske uniforme, pa potem vidimo, ce jih bodo spravili v arest?
ja neverjetna zgodba, še čudno da ni prikorakal do policijske postaje s prekrižanimi rokami ... res verjamem jelinčiču, da bo šiško prišel do parlamenta, 100%
edina varianta da ga ne uzame noč
predal se je kot jezus, ki so ga izdali podli židje ... in ravno tako so podli slovenčki, ki so izdali tega človeka ki je borec in domoljub in ni ničešar storil proti državi sloveniji ... človek je aktiviral svojo… ...prikaži več skupino tako kot so vaške straže in tudi oni imajo probleme, vojska pa ne sme skrbeti za mejo ... pa kje mi živimo? migrant ima pravico da te ustreli v čelo, ti se mu pa ne smeš upirat ker to je prekršek ... prokleta država stokrat, naj crkne ta slovenistan