Slovenija
201 ogledov

Policisti pri nekdanjem direktorju

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 12:50 13.junij 2013.

Hmm... morda pa pri nas pravna država le ni dokončno umrla. Hilda, Zidar, Kordež, Janša, .. pa zaenkrat vsaj procesi proti Šrotu, Bavčarju, ... mi vlivajo vseeno nekaj upanja, da se zadeve izboljšujejo. Bistveno pa bo, če bo na koncu ...prikaži več tudi obsodba. Prevečkrat se je zgodilo, da je zaradi navadnih malomarnosti ostal na prostosti marsikateri nepridiprav.

• Pepe007 13:06 13.junij 2013.

Dokler ni nobene obsodbe za Stožice se kaže le maščevalnost trenutne opcije na oblasti.

• allstarr111 14:08 13.junij 2013.

Ne fanta teako zelo usirat, on ni naredu nič protizakonitega, če pa je pa ni vedu da ne sme :)

• JANEZON 18:26 13.junij 2013.

Še den čudežni dečko ki na račun davkoplačevalcev in z podporo politike izvaja mega nerentabilne projekte.Verjetno je bil prevečkrat v Sharmu in misli da je faraon...........

• joc2013 21:53 13.junij 2013.

Po moje so se zmotili, ker v Pogledih Slovenije je povedal koliko je na TEŠ 6 prihranil. Kaj sedaj ne verjamejp več na besedo?

• mph 18:23 13.junij 2013.

Mislim, da jih to sploh ne zanima. Firer je dobil po kepi, pa je potrebno zdaj za vsako ceno diskreditirat še vse ostale, da bo izgledalo da "so itak vsi enaki". Kot sem že napisal v enem drugem forumu, nimam ...prikaži več nobenih problemov s tem, da Jankoviča zaprejo, če mu karkoli dokažejo. Še posebaj me ne bi motilo, če bi ga spoznalo za krivega Avstrijsko in Finsko sodišče, kar je Princa teme. Ampak do tam je še dolga pot, naj se razišče.

• Šemefuky 20:16 13.junij 2013.

Deluje pošten, sa je iz SLS. Forza Franza rdečelaska in Žerjal dudek nakldaški. Vse u 3PM.

• titty 17:26 13.junij 2013.

Kakšna obsodba? Kje je pa obtožnica?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.