Ma, ne, no? Slovenc, da to počne? Sem mislil, da samo muslimani sekajo glave. Sicer je moje pisanje malce nesramno, a želim povedati le, da je norcev povsod dosti.
... svašta, bolezen al pa neka obsesija, hudičeva, kako morš odsekat glave živih ljudi, no pa še sorodnikov, pa jih zakurt ??? ja kaj pa ostalo od trupel ? je pa pustu, pa kri pa to ... SICK... NORO !
sekira 1 in sekira 2 dobra ameriška grozljivka no tale naš 3 del presega ameriškega bravo naši ,korajža velja
Ma, ne, no? Slovenc, da to počne? Sem mislil, da samo muslimani sekajo glave. Sicer je moje pisanje malce nesramno, a želim povedati le, da je norcev povsod dosti.
Kakšni časi...sama žalost,prepeva g.Kreslin in prav ima. Kdo ve kaj vse se dogaja za 4 stenami v tej naši nesrečni državi. Sožalje sorodnikom
... svašta, bolezen al pa neka obsesija, hudičeva, kako morš odsekat glave živih ljudi, no pa še sorodnikov, pa jih zakurt ??? ja kaj pa ostalo od trupel ? je pa pustu, pa kri pa to ... SICK... NORO !
Spet eden za psihiatrijo, čez pet let pa na svobodo.
Primer prave pristne slovenske družine, kaj pa, če so vseeno krivi muslimani????