Slovenija
13194 ogledov

Policisti jutri v novo veliko akcijo, delili bodo prav posebna darila

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 11:48 05.november 2023.

Naj raje lovijo kriminalce in posiljevalce...

Garancija 12:52 05.november 2023.

Spet bodo delili pike

Leon 12:49 05.november 2023.

Naj se raje postavijo v križišča ob konicah in na sektorjih kjer opravljajo dela na cesti tam nastajajo zastoji tudi zaradi nekulturnih voznikov . Tudi glede ZADRGE bi morali poučevati voznike v avtošolah .

Iuckyss 17:13 05.november 2023.

AVP: Lani skoraj 40 % vseh smrti v prometnih nesrečah posledica vožnje pod vplivom alkohola ali drog........Ja , tudi naslov " Kar 60% vseh smrti v prometnih nesrečah so povzročili trezni" ne zveni slabo.. Z ljudmi je res preprosto manipulirati..;)

• vzev 12:03 05.november 2023.

To pomeni, da je sedaj obvezno spiti vsaj en pir. Da nebi slučajno dobil karte za koncert.

Garancija 12:54 05.november 2023.

AVP: Lani skoraj 40 % vseh smrti v prometnih nesrečah posledica vožnje pod vplivom alkohola ali drog,ostalo so povzročili trezni vozniki

Mehičanka76 19:04 05.november 2023.

Namesto nagrad za trezne naj se nabijejo kazni in odvzem avtomobila za pijane.

• Samo Jaznik 15:23 05.november 2023.

alkohol zelo obdavčit

Iuckyss 17:16 05.november 2023.

Ja, do neke mere, potem se pojavi črni trg...V ZDA se je največ pilo in služilo v času prohibicije...Ne gre torej kar tako...s parolami..

• Toma 14:50 05.november 2023.

Prej zadenem na lotu kot pa da mi policaj-inkasant pogleda čez prste!

• andrej084 18:30 05.november 2023.

A pri džipsijih pa ne pustite komentarje? Kdo se boji mnenja naroda?

@narhist 20:45 05.november 2023.

Morda še kje v svetu voznike nagrajujejo ker vozijo trezni, če ne, upam, da so pogruntavščino patentiral.

• atamama 21:51 05.november 2023.

Čudno, čudne prioritete imamo v naših represivnih organih. Varnost ljudi ali varnost prometa. Seveda se strinjam, oba zelo povezana. Samo ni mi jasno uporaba strategije. Ko me ustavi patrulja in mi kar direktno povedo, da imajo opazovalca, ki je opazil ...prikaži več mojo vožnjo (oziroma parkiran avto pred gostilno malo ven iz CE) in seveda mi ponudijo pihat vzamem to za dobro potezo (0,00). So zavzeti, varnost prometa na 1 mestu, tisti dan so ujeli 3 nad mejo popitega alkohola...za ovinkom gostilne......

• atamama 21:56 05.november 2023.

In potem berem v dnevnem časopisju o kaznivih dejanjih kraje živine, kraje pridelkov na področjih kjer je eminentno poznano, da se bodo taka kazniva dejanja dogajala. Kaj ne bi tudi postavili opazovalca(kot za ovinkom gostilne) in lovili izvajalce kaznivih dejanj? ...prikaži več Kaj ne bi tako kot za varnost prometa preventivno poskrbeli za premoženje ljudi in njih življenja? Kako to, da ljudje-še otroci opazijo grupo nasilnežev, opazovalcev pa ni? Nekaj je res narobe, kaj je prioriteta, kajne?

• Boris 18:36 05.november 2023.

Ja, edino kar nam preostane je da se jutri trezni v vrsto postavimo in poberemo nagrade. Razen če bo depra prevesila in gremo pit. No, gremo, se peljemo. A kdo ve, a država organizira kake avtobusne linije v glavne pivnice ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.