Vem kaj pomeni "herojsko" nergač. Za ponudbo nekaj evrov je verjetno očeta kakšne družine spravil ob službo in letno plačo. Rešljivo enostavno in jaz si lastim idejo, na mejo na vidno mesto napišite: Ne skušajte podkupiti policista, ker je video… ...prikaži več nadzorovan." Če vztraja, se mu vroči list papirja z razlago v njegovem jeziku in rešeno. Ne pa odvzem prostosti, halooo. Kaj si mislim o slo javnih uslužbencih pa raje ne bom...
Ta verjeten ni sofer tako da ne ve kako se denar sluzi in kako je ce ti gre za nohte vsaka minuta.Tako da tu bi lshka pogledal malo proc policist.Vsi soferji smo isti.
Lp
Še bolj povečati kontrolo predvsem konec tedna, ko se "hrčki"vračajo domov v njihovo lepo.Vožnja z več taho karticami je stalnica predvsem proti koncu tedna,ko vozniki dosežejo bonus ur na svoji kartici in želijo biti za vikend doma!
To pa ne Lavdan. Ni šans. V BananaLoveniji pa ni korupcije, ne natolcuj. Mednarodne raziskave pravijo, da nimamo mi tega. Medvedi obsojeni na prostosti, za enega župana pa tožilstvo kar javni razpis objavilo kdo ve več, naj se javi.
car..uni ns mi njih..
Skupaj naprej v boljši jutri, ne?
Bravo. Nagrado policistu in kakšen dan dopusta. Herojsko!
Ivo, ali ti več, kaj pomeni pridevnik "herojsko?"
Vem kaj pomeni "herojsko" nergač. Za ponudbo nekaj evrov je verjetno očeta kakšne družine spravil ob službo in letno plačo. Rešljivo enostavno in jaz si lastim idejo, na mejo na vidno mesto napišite: Ne skušajte podkupiti policista, ker je video… ...prikaži več nadzorovan." Če vztraja, se mu vroči list papirja z razlago v njegovem jeziku in rešeno. Ne pa odvzem prostosti, halooo. Kaj si mislim o slo javnih uslužbencih pa raje ne bom...
Vsa čast policistu, bravo, kockasti so pa tako ali tako omejene egoistične gnide. Bravo policist.
Če misliš da tega ni med slovenci, si naiven.
Ta verjeten ni sofer tako da ne ve kako se denar sluzi in kako je ce ti gre za nohte vsaka minuta.Tako da tu bi lshka pogledal malo proc policist.Vsi soferji smo isti. Lp
Še bolj povečati kontrolo predvsem konec tedna, ko se "hrčki"vračajo domov v njihovo lepo.Vožnja z več taho karticami je stalnica predvsem proti koncu tedna,ko vozniki dosežejo bonus ur na svoji kartici in želijo biti za vikend doma!
No comment !
Ja. Nekaj bi moral dobiti za korektno ravnanje. Javno ga je treba pohvalit in nagraditi. Ni jim lahko. Res so izpostavljeni, ti naši varuhi pravice.
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id08825075
Ne vem od kod so potem zgodbe, ko policist zamiži za 20 evrov in o tem govorijo tujci, ki delajo pri nas.
To pa ne Lavdan. Ni šans. V BananaLoveniji pa ni korupcije, ne natolcuj. Mednarodne raziskave pravijo, da nimamo mi tega. Medvedi obsojeni na prostosti, za enega župana pa tožilstvo kar javni razpis objavilo kdo ve več, naj se javi.