@banja ... preprosto ... ko si ugotovil, da si butec, vrneš vozniško in nehaš ogrožati sebe in nas ... pa še v cajtnge si se dal z opisom svojih nesposobnosti ... bravo, zdaj pa si sam zalepi focn ...
Včeraj se ustavim na semaforjih. Zraven mene policijski avto- vozi policajka ,zraven policaj. Najbrž sta bila iz iste družine saj nista imela mask na obrazu. Imela pa sta vsak svoj sendvič v roki in jedla. Gospa je vozila in z… ...prikaži večz eno roko in jedla....Ko sta de najedla , pa sta šla najbrž kontrolirati uporabo telefonov....
Ja pa kaj še. Samo pogledaš na telefon in se tako zaletiš. Po vsej verjetnosti je pisala SMS, ali brala sporočila.
Pred leti v močnem sneženju, zelo slabi vidljivosti, samo pogledal na brzinomer in že bil v kupu napluženega snega.
@banja ... preprosto ... ko si ugotovil, da si butec, vrneš vozniško in nehaš ogrožati sebe in nas ... pa še v cajtnge si se dal z opisom svojih nesposobnosti ... bravo, zdaj pa si sam zalepi focn ...
potem pa boljše da takoj vrneš izpit. Ker če kar tako zletiš iz ceste si izredno nevaren. To pomeni, da samo kihneš, pa si že lahko v rešilcu.
larifari, potem takem ,kaj pogledaš samo prometni znak in si v p.... ali kaj? itak ,da je vmes brala ali pisala sms
Včeraj se ustavim na semaforjih. Zraven mene policijski avto- vozi policajka ,zraven policaj. Najbrž sta bila iz iste družine saj nista imela mask na obrazu. Imela pa sta vsak svoj sendvič v roki in jedla. Gospa je vozila in z… ...prikaži večz eno roko in jedla....Ko sta de najedla , pa sta šla najbrž kontrolirati uporabo telefonov....
Jaz sem zadnjič v LJ pogledal na telefon in ko sem umaknil pogled, sem bil že v Kopru ...