Slovenija
522 ogledov

Poklukar v škripcih, koalicijski partnerji še kolebajo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 19:57 16.december 2024.

Ja, kuharju se slabo piše. Še, ko ga gledaš ne veš kam hudiča gleda..Ne, to je človek, ki nima mesta v politiki še najprej pa, na notranjem ministrstvu

• DEJ11 21:10 16.december 2024.

Kot tvoj Golobček ne...

• Ender3 23:10 16.december 2024.

Golob nekako še, tvoj Jajo pa, nikakor. Kaj si danes dogodke prespal nič se nisi logiral Dej11. Pa ne, da si name čakal..? Vedno kaj dobrega svetuješ za lahko noč..Ampak pazi, jaz tudi ponoči odgovarjam trolom..To je prava strast !

• atamama 20:45 16.december 2024.

Da se bo to stanje v Policiji-pa tudi v vojski uredilo bi bilo potrebno vse zamenjati. Mi razlaga znanec da vojaški kurat preko prižnice razlaga vernikom ideje desnice, da se po zidanicah kar veliko prijateljstev sklepa med policisti in politiki.... ...prikaži več Da ne bom samo opravljal imam vprašanje, koliko ovadb je bilo podanih zaradi ''posredovanih informacij''? Koliko policistov, in njih šefov, so odstranili iz svojih vrst? Ker to me spominja pna pritožbe na ZZZS, zdravnik zdravnika kontrolira, pa tu?

• ivo5 00:09 17.december 2024.

Poklukar in njegova lutka direktor policije sta že zdavnaj za odstrel. kdo se sprneveda?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.