Gospod Poklukar, predvsem si ne zatiskajte oči pred neumnimi in neučinkovitimi ukrepi, pred nabavo ničvrednih testov in pred neupravičeno visokimi zaslužki nekaterih vaših kolegov na račun korona dodatkov!!!
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Sploh niso težava Hrvati, za na hrvaško potrebuješ le negativen hitri test. Medtem pa za vstop nazaj v lastno domovino potrebuješ PCR test, kar je največja neumnost. Torej, ali vržeš 60 evrov hrvatom ali pa dobiš karanteno ob prihodu v… ...prikaži več Slovenijo. Slovenska vlada dobesedno baše slovenski denar v žepe hrvatov... nagnusno.
Gospod Poklukar, predvsem si ne zatiskajte oči pred neumnimi in neučinkovitimi ukrepi, pred nabavo ničvrednih testov in pred neupravičeno visokimi zaslužki nekaterih vaših kolegov na račun korona dodatkov!!!
zakaj spet mi skrbimo za turistično sezono Hrčkov ?
Dobro vprašenje, za politiko, stroko in odvisnike od sosednjega turizma ?
spel se lopov laznivi
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Kaj izgublja energijo z Hrvati. Ti bodo tako naredili vse da pridemo k njim. Naj se ukvarja z bolj pomembnimi stvarmi.
nabite si te hrvate v svojo gnilo tazadnjo
Sploh niso težava Hrvati, za na hrvaško potrebuješ le negativen hitri test. Medtem pa za vstop nazaj v lastno domovino potrebuješ PCR test, kar je največja neumnost. Torej, ali vržeš 60 evrov hrvatom ali pa dobiš karanteno ob prihodu v… ...prikaži več Slovenijo. Slovenska vlada dobesedno baše slovenski denar v žepe hrvatov... nagnusno.