srayo "2 leti že eno in isto trabunjate", tako kot vlada in stoka, ki se spotikata ob lastne laži!!! Ampak res,čisto ob vsak komentar se spotikaš in nič pametnega ne poveš!!!
Huje kot v Butalah...Jamrajo zaradi ogromnega porasta okuženih z omikronom, hkrati pa povedo, da v bolnišnicah še ni bil nihče sprejet zaradi okužbe z omikronom, oziroma posledičnega Covida !!.....Kaj je torej problem in kaj bo blokiralo državo....bedasti, nepotrebni ukrepi...ovce zarukane strokovne...
V Sloveniji je uradno potrjenih 324 primerov omikrona in 2335 sumov na omikron ....ali po domače 2335 jih smrka in kiha zaradi spremembe temperatur . Vprašajte Izraelce .
Ender, misliš ti boš rešen, ko bom jaz nehal igrati trola po forumih? O ne, ne bom ti namenil tega veselja 😂 Take kot si tu je treba trolat do konca 😂😂
In zakaj bi bil omikron zadnja mutacija? Črk je še dovolj, kombinacij še več, da ne omenjam norih znanstveno nerazgledanih strokovnjakov. Ukrepov pa bo kmalu zmanjkalo. No, razen obveznega/prisilnega 'cepljenja', potem pa ostane le še 'odvzem iz narave', kakor pravijo… ...prikaži več po novem odstrelu medvedov. Odvzem zdravih, ki ogrožajo bolne. In kdo bo potem sploh še sposoben delati ?
Meni je moja razgledanost zelo pomembna, zato sem se bil voljan učiti od ljudi, ki problematiko poznajo na neprimerno višjem nivoju od naše 'stroke'. Ker do nekega nivoja zadevo zdaj razumem, do tega nivoja tudi komentiram. In, blayo, vsega vam… ...prikaži večvam pa zdaj tudi ni treba vedeti.....vam bodo že po RTV ali/in novi24 pravočasno vse povedali, ko bodo menili, da je to koristno za njih....
Prihaja? Zadevo so potrdili že leto in pol nazaj v UK. Sicer pa kaj je to kaj takega?? 200+ je različnih virusov s katerimi se lahko človek okuži in vsak je okužen vsaj s petimi naenkrat...
Ostajamo ujetniki, pa ne zaradi virusne nadloge, marveč zaradi politike, ki to s pridom izrablja za svoj obstanek. Zadnje in edino upanje so volitve, pripravimo se nanje z vso civilno inicijativo in zanemarimo njihov politični strankarski marketing z obljubami, lažmi,… ...prikaži več obtoževanji, demagogijo...dovolj je bilo tega !
Nehajte se že sramotit.
Mislim da si zgrešil komunikacijski kanal...
blayo, ti pa forum in to že mnogokrat 👎👎spotikaš se ob komentarje drugih, ker sam nimaš kaj, komentirati !
Vi pa mislite da imate kaj pametnega za povedat? 2 leti že eno in isto trabunjate 😂
blayo,pa še 100 let če treba
srayo "2 leti že eno in isto trabunjate", tako kot vlada in stoka, ki se spotikata ob lastne laži!!! Ampak res,čisto ob vsak komentar se spotikaš in nič pametnega ne poveš!!!
Za razliko od mene ti veliko poveš. Predvsem s klicaji ne skopariš... jih je v tvojih "spisih" ravno toliko kot vseh ostalih znakov 🙈😂😂
Po Klukec se je vrnil iz silvestrovanja. Kok je bilo fino ko ga par dni nisem videl.
Molim boga, da te ukrepi odnesejo! Tebe Poklukar in tvojo kompanijo!!!
Ja, molit je treba. Čim več 😂😂
blayo, res si bleyo. Tako se reče.
On je sreyo.
Huje kot v Butalah...Jamrajo zaradi ogromnega porasta okuženih z omikronom, hkrati pa povedo, da v bolnišnicah še ni bil nihče sprejet zaradi okužbe z omikronom, oziroma posledičnega Covida !!.....Kaj je torej problem in kaj bo blokiralo državo....bedasti, nepotrebni ukrepi...ovce zarukane strokovne...
Ne razburjaj se, nima smisla, nihče te ne sliši 😂
Tako kot tebe ne!!!
V Sloveniji je uradno potrjenih 324 primerov omikrona in 2335 sumov na omikron ....ali po domače 2335 jih smrka in kiha zaradi spremembe temperatur . Vprašajte Izraelce .
Kljukec nabira zadnje točke za Pahorjevo jabolko navdiha .
V javno mnenjskih anketah je že izgubil navdih. Gorjanec enkrat in nikoli več.
Le kdo ga bo nadomestil? Upam da se prijavite, bo vse takoj rešeno 😂😂😂
Blayo ti bi bil odličen .
Moji ukrepi vam ne bi bili všeč.
Seveda ne, saj nam že tvoji komentarji niso.
Vam tako ali tako nič ni všeč...
blayo, ti boš rešen, ko boš nehal igrati trola po forumih. Tvoje ukrepe pa, ti itak odrejajo starši in vladna stranka. Ubožec v svetu odraslih.
Blayo ni res.urska mi je všeč
Ender, misliš ti boš rešen, ko bom jaz nehal igrati trola po forumih? O ne, ne bom ti namenil tega veselja 😂 Take kot si tu je treba trolat do konca 😂😂
blayo, torej vstrajaš na trol hobiju. Ne zaradi 👎, zaradi plačanega honorarja za slaboumne.
In zakaj bi bil omikron zadnja mutacija? Črk je še dovolj, kombinacij še več, da ne omenjam norih znanstveno nerazgledanih strokovnjakov. Ukrepov pa bo kmalu zmanjkalo. No, razen obveznega/prisilnega 'cepljenja', potem pa ostane le še 'odvzem iz narave', kakor pravijo… ...prikaži več po novem odstrelu medvedov. Odvzem zdravih, ki ogrožajo bolne. In kdo bo potem sploh še sposoben delati ?
Važno da si ti razgledan... samo ne vem kaj potem na tem portalu počneš 😂
Meni je moja razgledanost zelo pomembna, zato sem se bil voljan učiti od ljudi, ki problematiko poznajo na neprimerno višjem nivoju od naše 'stroke'. Ker do nekega nivoja zadevo zdaj razumem, do tega nivoja tudi komentiram. In, blayo, vsega vam… ...prikaži večvam pa zdaj tudi ni treba vedeti.....vam bodo že po RTV ali/in novi24 pravočasno vse povedali, ko bodo menili, da je to koristno za njih....
Menda že prihaja 'flurona', iz 'precepljenega' Izraela. Dobra, predvsem pa koristna mutacija imena.
Prihaja? Zadevo so potrdili že leto in pol nazaj v UK. Sicer pa kaj je to kaj takega?? 200+ je različnih virusov s katerimi se lahko človek okuži in vsak je okužen vsaj s petimi naenkrat...
No, edino ti imaš virus na možganih.
Sigurno imam kakega tudi tam. Ti pa zgleda nobenega... naravni fenomen 🙈
Jp,že dve leti zdrav, brez prehlada.
Saj pravim, vsak človek ima v telesu med 5 in 10 različnih virusov hkrati, razen tebe, ker si naravni fenomen
Za vse poganjalce plandemije predlagam 30 letno karanteno na Golem otoku. Pezdeti, hitro bookirajte kapacitete. Guzva bo!
Ostajamo ujetniki, pa ne zaradi virusne nadloge, marveč zaradi politike, ki to s pridom izrablja za svoj obstanek. Zadnje in edino upanje so volitve, pripravimo se nanje z vso civilno inicijativo in zanemarimo njihov politični strankarski marketing z obljubami, lažmi,… ...prikaži več obtoževanji, demagogijo...dovolj je bilo tega !
https://www.dolenjskanews.com/foto-cudna-so-pota-uporabljenih-covid-testov/?fbclid=IwAR3ZRmcPlKpyVLwbfRI6FFsML54MiICbphVO5kcoJ6GPqcOJkpcc5Io
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m